Amenajarea casei

#camera fetite #amenajare dormitor #design interior #design #copii #camera copii #dormitor

Cum sa amenajezi un dormitor de poveste pentru micile printese

Orice fetita viseaza sa fie o printesa. Ii poti indeplini acest vis, macar pentru cativa ani, cand se poate simti cu adevarat o printesa in propria camera decorata in stil regal. Iata care sunt elementele de design care nu trebuie sa lipseasca dintr-o camera in stil printesa.

Mult roz

Rozul este culoarea favorita a fetitelor. Profita de aceasta perioada din viata copiului tau si decoreaza-i camera in tonuri de roz. Fie ca optezi pentru pictarea peretilor in roz pal si mobilier alb sau pentru covor, draperii si asternuturi roz, cu siguranta le va aprecia.

Detalii aurii

Pentru a acorda o amprenta luxoasa camerei adauga detalii aurii. Fie ca este vorba despre o rama pentru oglinda, sau conturul tabliei pentru pat, acest detaliu va da un aer regal incaperii.

Decoratiuni pufoase

Printelese "traiesc in puf", asadar decoratiunile pufoase nu trebuie sa lipseasca din camere. Poate fi vorba de perne decorative sau perne pentru scaune, sau poate fi vorba despre un covor alb, pufos, care sa faca diferenta.

Model floral

Inca un must have in camera unei fetite sunt detaliile florale. Poate fi un tapet cu flori, o mocheta cu flori sau chiar asternuturi, insa nicio printesa nu trebuie sa fie privata de aceste detalii.

Surse foto: topdreamer.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea