Amenajarea casei

#casa #saltele #az-shop.ro # pilote # saltele pat # saltea lux foam

(P) Ce saltele si pilote iti poti achizitiona in aceasta toamna

Toamna aduce odata cu vremea rece si o dilema care cu siguranta ii framanta pe multi dintre noi. Oara merita sa ne schimbam vechile saltele si pilote?

Fara indoiala raspunsul este "Da". Desi ne este greu sa ne despartim de ele, trebuie sa facem acest pas intrucat de-a lungul anilor s-au deteriorat, nu mai sunt la fel de confortabile, au capatat un miros neplacut si, mai mult decat atat, au devenit locuinta perfecta pentru acarieni.

Poti sa-ti achizitionezi pilote si saltele noi apeland cu incredere la Az-shop.ro, un magazin online in care gasesti aproape produsele necesare utilarii unui camin: mobila, accesorii de baie, articole decorative, saltele, accesorii pentru pat etc. Daca locuiesti in Bucuresti, magazinul iti ofera gratuit transportul pentru produsele care depasesc suma de 200 de lei.

Saltea Lux Foam

Salteaua de pat Lux Foam se realizeaza dintr-un burete de inalta densitate si face parte din saltelele cu duritate medie. Interesant este faptul ca buretele revine rapid la forma initiala.

Husa saltelei este detasabila cu fermoar pe 3 laturi, are o banda de aerisire si patru manere ce faciliteaza manevrarea sa. Este confectionata din material textil tip Charlotte, matlasat pe vatelina de 300 g/mp si TNT.

Salteaua Lux Foam are o inaltime de 20 de centimetri si beneficiaza de o garantie de sapte ani. Ea poate fi cumparata incepand cu pretul de 422 de lei (TVA inclus), in functie de dimensiune.


 

Pilota 4 Anotimpuri

In cazul in care iti doresti o pilota pe care sa o folosesti in toate anotimpurile, poti opta pentru Pilota 4 Anotimpuri.

Este un set de doua pilote matlasate umplute cu Valthern: o pilota de primavara/vara (densitate umplutura: 200 g/mp), respectiv o pilota de toamna/iarna (densitate umplutura: 400 g/mp).

Sistemul de inchidere al Pilotei 4 anotimpuri este unul simplu, pe baza de capse. Pretul unei astfel de pilote este de 315 lei (TVA inclus).


 

Cum comand de pe Az-shop.ro?

Poti lansa o comanda pe Az-shop.ro apeland la una dintre urmatoarele variante:

1. Comanda pe e-mail la contact@az-shop.ro.
2. Comanda telefonica la 0726.301.060 (luni-vineri, interval orar 10.00-19.00).
3. Comanda direct de pe site.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea