Amenajarea casei

#casa #case de lux #amenajare casa # design casa #case spectaculoase #case uimitoare

Casa care este vecina si cu marea si cu padurea

Haideti sa descoperim astazi o locuinta spectaculoasa din insorita Italie. Casa, aflata pe o colina impadurita, este extrem de elegant mobilata si dispune de o vedere uimitoare catre mare. Iata cum arata casa deosebit de frumoasa, dar si ce pot imaginile inedite care pot fi urmarite de la fereastra:

Doua apartamente intr-unul singur

Casa face parte dintr-un complex intitulat Redidence di Pinamare, aflat pe coasta Marii Ligurice, nu departe de granita cu Franta. Practic, este vorba despre un complex terasat construit in anii '70 si care si-a luat numele de la plaja naturala din apropiere.

Fiecare etaj al complexului dispune de terase vaste, deschise catre golful marii, care te fac sa ai impresia ca de fapt te afli la parterul unei vile situata direct pe plaja.

Locuinta pe care v-o prezentam este situata la etajul al saselea al complexului terasat si a fost renovata recent. Doua apartamente au fost unite pentru a obtine un spatiu cat mai vast si o casa careia sa nu ii lipseasca nimic.

Pozitia imobilului este privilegiata, iar arhitectii au speculat foarte mult perspectiva pe care o ofera inaltimea acestui apartament. De aceea, fiecare incapere are iesire direct pe terasa apartamentului. Pentru a se armoniza cu ambientul exterior, designerii au imbracat terasamentul in marmura si iarba, astfel incat proprietarii imobilului sa aiba natura la picioare.

Incaperile sunt mobilate ultramodern, iar pe ferestrele inalte cat tot peretele se poate admira, fie de pe canapea, de la masa sau direct din pat toata privelistea care inconjoara zona. Mai mult, aceste ferestre mobile permit practic extinderea spatiului interior spre terasa.

Bucataria este decorata intr-un stil minimalist, fara ca designerii sa fi facut exces de mobilier sau de accesorii.

Dormitoarele si baile, albe si primitoare, sunt orientate catre padurea de pini din apropiere, un loc extrem de linistit.

Terasa, dar si intreaga casa, au fost dotate cu un sistem inteligent de iluminat, astfel incat sa intre perfect in armonie cu mediul inconjurator.

Micuta piscina din piatra, situata la capatul terasei, are un aspect intim si foarte natural.

Sursa foto: homedsgn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea