Amenajarea casei

#sfaturi practice #obiecte de mobilier #cumparare mobilier #buget mobila

Care sunt obiectele de mobilier pentru care merita sa cheltuiesti o mica avere

Amenajarea casei te poate costa o mica avere, insa merita oare sa cheltuiesti o gramada de bani pe obiectele si accesoriile de mobilier folosite? Ei bine, unele dintre ele sunt esentiale pentru decorarea unei incaperi confortabile si elegante, motiv pentru care este important sa faci cele mai bune alegeri. Iata care sunt obiectele si accesoriile de mobilier pentru care merita sa cheltuiesti o avere si care sunt cele in care nu trebuie sa investesti foarte multi bani!


1. Canapea

Canapeaua este obiectul de mobilier esential pentru orice sufragerie moderna. Prin urmare, nu trebuie sa te zgarcesti atunci cand alegi aceasta piesa de mobilier, intrucat va fi punctul de atractie al livingului, incapere in care iti primesti musafirii si te distrezi.


2. Podele

Investitia in podele este o idee buna, intrucat reprezinta fundatia casei si este important sa arate bine si sa se potriveasca cu restul decorului. Podelele nu se schimba foarte des, astfel ca este recomandat sa alegi de prima data materiale de calitate, care sa reziste peste ani. De asemenea, ai putea investi si in sisteme de incalzire prin pardoseala, pentru a economisi energia.


3. Ferestre

Ferestrele sunt, in multe cazuri, punctele de interes din camere, astfel ca merita sa investesti bani si timp pentru ca acestea sa arate cat mai bine. Prin urmare, este indicat sa folosesti materiale de calitate pentru draperii si perdele, astfel incat sa iti confere intimitatea de care ai nevoie si eleganta necesara oricarei incaperi.


4. Masa de cafea

Masutele de cafea se gasesc prin toate magazinele de mobila si chiar si la targurile de antichitati. Astfel ca, investitia intr-o masa de cafea scumpa nu este necesara.


5. Sisteme de iluminat

Lampile ieftine si colorate sunt usor de gasit, nu doar in magazinele de specialitate, ci si in supermarketuri, in sectiunea de amenajari interioare. Prin urmare, investitiile mari intr-un asemenea accesoriu decorativ nu sunt recomandate de catre designerii de interior.


6. Opere de arta

Daca nu esti cu adevarat un impatimit al operelor de arta, nu merita sa cheltuiesti foarte multi bani pentru achizitionarea lor. Arta decorativa se poate face din orice, de la sticle goale pana la decoratiuni realizate din ziare.

Sursa foto: apartmenttherapy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea