Amenajarea casei

#baterii de lux #baterii bucatarie #baterii

Baterii-Lux.ro, furnizor baterii bucatarie de lux, iti calauzeste pasii in bucataria viitorului

Tehnologia a devenit un instrument prin care prezentul se remodeleaza, aducand imbunatatiri semnificative asupra modului in care percepem si ne amenajam locuinta.

De exemplu, companiile care se ocupa cu producerea de elemente de baie sau bucatarie dezvolta tehnologii avansate pentru produse esentiale precum baterii bucatarie sau siteme de dus, care au rolul de a facilita viata de zi cu zi a beneficiarilor.

Dorinta de a transforma bucataria intr-un spatiu inteligent a luat amploare, transformandu-se intr-un proiect international.

O schimbare de paradigma

Bucataria viitorului va fi un spatiu multifunctional, foarte diferit de ceea ce exista astazi. Initiativa dezvoltarii unui proiect care se ocupa cu viziunea asupra bucatariei in era globalizarii apartine Institutului Silestone (Spania), parte din Cosentino Group, o platforma internationala dedicata studiului spatiului din bucatarie.

Raportul final al acestui proiect este rezultatul colaborarii a 17 experti in design, gatit, tehnologie, sociologie, nutritie si sustenabilitate din intreaga lume. Primul lucru care se remarca in viziunea acestora este schimbarea rolului pe care bucataria il are in interiorul casei.

Cele cinci elemente principale promovate presupun:

  • Spatiu multi-functional pentru a favoriza interactiunea dintre membrii familiei;
  • Spatiu destinat sanatatii si bunastarii personale;
  • Aplicabilitatea progresului tehnologic pentru a facilita gatitul, cumparaturile, etc.;
  • Sustenabilitate;
  • Profesionalism.

Aceste lucruri vor fi datorate in special progresului tehnologiei. Bucatarie va deveni o camera smart cu tehnologii avansate, menite sa faca viata oamenilor mult mai facila.

Accentul se pune pe sanatatea beneficiarilor si protejarea mediului inconjurator. Asadar, dispozitivele si instrumentele din bucatarie vor functiona pe baza energiei sustenabile si nu vor afecta mediul. Potrivit raportului institutlui Silestone, acestea vor fi bazate pe energie solara si vor avea in vedere notiuni precum: refacere, reparare, regandire, refolosire, regenerare.

In ceea ce priveste lumina, se presupune ca bucataria viitorului va fi iluminata in moduri inteligente care vor varia in functie de momentul zilei sau dispozitia persoanei care se afla in camera.

Frigiderul – Informatii nutritionale si ajutor financiar

Precizia reprezinta un element fundamental in spatiul din bucatarie. De exemplu, frigiderul va fi dotat cu senzori speciali care vor monitoriza mancarea existenta si va avea capacitatea sa avertizeze beneficiarul daca un aliment este pe cale sa se termine sau sa expire. De asemenea, oamenii vor avea acces permanent la informatiile nutritionale ale alimentelor pe ecranele touchscreen din dotarea frigiderului.

In acest fel, oamenii vor avea parte de un ajutor din punct de vedere financiar in administrarea cheltuielilor. Cumparaturile vor fi gestionate intr-un mod inteligent pentru a preveni costurile inutile sau aruncarea mancarii.

In acest fel, aplicatiile inteligente si conectivitatea specifica viitorului va dirija intreg spatiul din bucatarie pentru a face treburile casnice mult mai usoare.

Date de contact

Furnizorul Baterii-Lux.ro, specializat in produse sanitare si de bucatarie, este mereu la curent cu noutatile tehnologice de pe piata de profil. De aceea, are drept colaboratori si parteneri companii de renume, care se remarca pe piata de profil cu produse de calitate. Printre acestia se numara cel mai mare producator de elemente sanitare si de bucatarie, Grohe.

Acceseaza magazinul online www.baterii-lux.ro pentru a reimprospata spatiul bucatariei tale cu baterii bucatarie de lux.

Telefon: 0721.482.872 si 0732.283.744.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare