Amenajarea casei

#mobilier #fotolii #modele fotolii #fotolii individuale

3 modele de fotolii individuale

Fotoliul poate fi o piesa de mobilier de sine statatoate, nu neparat sa faca parte dintr-un set cu canapeaua. El poate transforma in totalitate un spatiu pe care altfel ai fi tentata sa-l neglijezi. In plus, fotoliul iti poate oferi sansa de a amenaja o camera de mici dimensiuni in diverse moduri, care sa-ti puna imaginatia la incercare.

1 Fotoliul para (puful)

Datorita formei sale interesante, cameleonice, care se muleaza dupa silueta care se aseaza pe el, este fotoliul preferat de adolescenti si tineret, in general. Cu ajutorul fotoliului para, poti amenaja camera unui adolescent, care nu are nevoie de prea multa mobila. Stand comod in acest fotoliul original, el poate citi, viziona un film sau asculta muzica.
 

Avantaj: este usor, ocupa extrem de putin loc si se poate muta oriunde in casa. In plus, daca are o invelitoare impermeabila, il poti scoate si afara, la iarba, la piscina sau pe terasa.

2 Fotoliul de masaj

Este fotoliul care i se potriveste, de obicei, cuiva care lucreaza mult de acasa si are nevoie de momente de relaxare, fara sa se ridice de la birou. Acesta are o forma serioasa si se potriveste, de obicei, in birou, intr-un living elegant sau intr-o biblioteca.

Majoritatea fotoliilor de masaj sunt realizate din piele si sunt destul de costisitoare. Sistemul de masaj se poate defecta usor, deci ia-ti toate masurile si cere o garantie, in caz ca investesti in asa ceva.

Avantaj: este mereu dispus sa-ti faca un masaj relaxant, dupa o zi grea de munca.

3 Fotoliul de designer

Este genul de fotoliu care se potriveste unei case cu mobilier minimal si stil extrem de simplu si aerisit, insa foarte modern, care restecta perfect ultimele tendinte din designul de interior. Tocmai din acest motiv, un astfel de fotoliu trebuie sa exprime un mesaj, in primul rand, si apoi sa se remarce prin originalitate .

De obicei, fotoliile realizate de designeri celebri au preturi exorbitante si sunt deosebit de fragile , deci reprezinta mai degraba opere de arta , pe care iti place sa le expui, decat sa fie functionale si sa te folosesti de ele.

Avantaj: toata lume aiti va lauda gusturile excentrice cand va da cu ochii de el.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea