Social

# copii incuiat in madina #bihor #pompieri #copii #salvare

Si-a lasat copiii de unul si doi ani in masina. Micutii, salvati de pompieri!

 

O mama din Bihor si-a lasat cei doi copii, in varsta de un an si doi ani, in masina si a coborat sa cumpere medicamente. Femeia a uitat insa cheia in masina, iar copiii, care s-au jucat prin autoturism, au blocat portierele.

Pompierii au fost chemati la fata locului chiar de catre mama copiilor, care a sunat la 112 luni seara, in jurul orei 17:45. ISU Bihor a anuntat ca micutii au

Pompierii de la Detasamentului 1 Oradea au sosit la fata locului. Acestia au spart geamul din dreapta, fata, a masinii pentru a reusi sa o deblocheze. Acestia au predat copiii in siguranta, mamei.

“Doi frati, in varsta de 1 an, respectiv 2 ani, au fost salvati de pompierii oradeni, dupa ce au ramas blocati in autoturismul din care mama lor iesise doar pentru cateva minute.

Sesizarea privind incidentul a fost facuta, prin Sistemul Unic 112, in dupa-amiaza zilei de luni, 25 martie a.c., in jurul orei 17.45, chiar de mama micutilor, aceasta solicitand interventia echipajelor specializate, pe strada Nicolae Jiga din Oradea, pentru salvarea copiilor ramasi captivi in masina.

Femeia iesise, timp de cateva minute, din autoturism, pentru a cumpara medicamente, uitand cheile in interior, rastimp in care, cei mici se jucasera, blocand accidental portierele.

Pentru salvarea micutilor, au fost mobilizati in cel mai scurt timp, pompierii Detasamentului 1 Oradea, care, utilizand accesoriile din dotarea autospecialei de descarcerare, au spart cu grija, geamul din dreapta fata, reusind sa deblocheze autoturismul si sa-i redea, in siguranta, pe cei doi copii, mamei.”, se arata intr-un comunicat transmis de Locotenent-colonel CAMELIA ROSCA, Ofiter Informare si Relatii Publice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea