Social

#esti paltit sa calatoresti # jobul perfect #locuri de munca

Cel mai bun job din lume! Primesti 60.000 de euro si calatoresti in toata lumea, la hoteluri de lux

Daca te-ai gandit vreodata ca nu exista joburi de vis, ei bine, ele exista. Dovada este un job pentru care primesti anual peste 50.000 de euro si calatoresti in toata lumea, pentru a testa hotelurile de lux si serviciile acestora.

 

Cine nu si-ar dori sa calatoreasca in toata lumea si sa stea la hoteluri de lux? Sa se delecteze cu preparate culinare de exceptie si, in plus, sa nu plateasca nimic pentru asta? Ba din contra, sa iei salariu pentru ca faci acest lucru!

O companie de top din Londra cauta un “Examinator de Lux pentru Servicii de Room Service.

Cel care va primi postul va trebui sa testeze si sa evalueze experiente oferita de hotelurile ed elita din intraga lume. Prin urmare, este un job perfect pentru cei care adora sa calatoreasca, avand sansa sa experimenteze cele mai luxoase hoteluri si servicii oferite de acestea.

Persoana respectiva trebuie sa testeze preparatele culinare servite de hotel, analizand atent calitatea si varietate alimentelor din meniu, va fi responsabil cu evaluarea serviciilor de room service si a personalului care se ocupa de acest serviciu. Acesta trebuie sa ofere comentarii detaliate, dar si fotografii pentru fiecare fel de mancare analizat.

Jobul presupune vizitarea a cel putin patru hoteluri pe luna, avand un contract flexibil, astfel incat isi poate planifica dupa bunul plac calatoriile.

In plus, toate cheltuielile privind cazarea, mancarea si transportul sunt suportate de companie. Prin urmare, nu doar ca vei calatori gratuit in toate colturile lumii, fiind cazat la hoteluri de lux, unde poti consuma preparate alese, dar vei fi si platit pentru asta cu peste 50.000 de lire sterline (adica putin peste 58.300 de euro).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea