Animale de companie

# deces pisica #bozo #planta otravitoare #Florin Ristei #pisica

Pisica lui Florin Ristei a murit din cauza unei plante pe care artistul o avea in casa: „Le zic oamenilor sa aiba grija”

Florin Ristei a dezvaluit motivul tragic al mortii pisicii sale si avertizeaza oamenii sa aiba grija ce plante au in casa, atunci cand au si animale de companie.

Cu sentimente amestecate de durere si vinovatie, Ristei si-a gasit puterea sa povesteasca sa discute despre acest eveniment tragic si a oferit pretioase tuturor celor care isi iubesc animalele de companie.

„A murit Bozo. Sa le zic oamenilor sa aiba grija. E o planta. S-a otravit cu o planta din casa! Stiam ca e otravitoare, o cheama Dieffenbachia, o stii sigur, este aceea cu frunze mari. Ea secreta de pe frunze ceva, mai lacrimeaza din cand (...) Numai ca a murit planta, a dat sa crape si am intrebat-o pe mama cum o reinviu. A zis sa tai de la nodurile de la baza si sa pun din nou in apa sa faca din nou mustati. (...) Am taiat si a inceput sa secrete ce avea. Patru ore mi-au lot foc mainile, am facut o alergie de am sunat la doctor sa intreb cu ce sa ma dau. Imi ardeau mainile si mi se umflase.

Am stat cu mainile sub apa 4 ore si nu mi-am dat seama, cred ca s-a scurs pe blatul de la bucatarie, el a lins... si trei zile saracul a stat, a dormit pe blatul de la bucatarie cred ca sa-mi arate ca acolo s-a intamplat ceva nasol si ca ii e rau. El in viata lui nu a dormit in bucatarie pe blat, numai acolo l-am gasit si in ultima zi, nici macar nu mi-am dat seama ca era de la aia. Filmam Te Cunosc De Undeva, l-am sunat pe Grasu meu sa se duca repede cu Bozo la doctor, cand s-a dus era deja tarziu. Nu mai avea ficat, si-a dat tot ficatul afara si a vomitat tot. M-a intrebat doctorul <> si atunci am facut legatura. Luni am taiat o planta, si era miercuri. A zis ca << nici daca veneai cu el atunci imediat dupa o ora>> ... ii afecteaza atat de tare otrava aia si a zis ca la ecografii nu mai avea ficat>> a povestit Florin Ristei, in cadrul podcastului „Fiertzi pe Power Couple”.

După pierderea suferită, Florin Ristei a decis sa arunce toate florile din casa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea