Zodia ta si sanatatea

#boli #astrologie #data nasterii #predispozitie boli #boli zodie

La ce boli esti predispus in functie de data nasterii

Data nasterii influenteaza foarte mult caracteristicile si evolutia fiecarei persoane. Atat astrologia, cat si numerologia incearca sa afle cat mai multe despre predispozitiile fiecarui om, in functie de aceasta.

Afla care este cifra ta de vibratie interioara si la ce boli esti predispus/a, in functie de aceasta. Cifra vibratiei interioare se poate calcula adunand cifrele care compun ziua ta de nastere si repetand adunarea daca valoarea acesteia este mai mare de 9. Astfel, daca esti nascut intr-o zi de 28, cifra ta interioara este 1 (2+8=10, 1+0=1).

Iata care sunt afectiunile de sanatate la care esti predispus/a, in functie de cifra ta de vibratie interioara:

Cifra 1

Persoanele care au cifra vibratiei interioare 1 sunt predispuse la afectiuni psihice sau neurologice. Pentru a se feri de acestea, trebuie sa invete sa se dezica de dezechilibru si de frustrari si sa actioneze in conformitate cu dorintele si cu instinctele lor. Este foarte important ca stima lor de sine sa fie intotdeauna la un nivel ridicat si de aceea trebuie sa ramana mereu loiali conceptelor in care cred.

Cifra 2

Persoanele cu cifra vibratiei interioare 2 sunt foarte sensibile in ceea ce priveste consumul de lichide. Deshidratarea sau circulatia deficitara a sangelui sunt destul de comune in cazul acestor persoane. Daca ai aceasta cifra de vibratie interioara, trebuie sa inveti sa te hidratezi corect si sa iti pui sangele in miscare prin exercitii cardio.

Cifra 3

Cei nascuti cu cifra vibratiei interioare 4 pot ajunge sa sufere de anumite afectiuni din simpla lipsa de interes sau de raspuns la stimulii lor interni. Daca esti nascut in data de 3, 12, 21 sau 30 este foarte important sa ai un stil de viata hedonist si sa iti satisfaci cu masura toate poftele, nicidecum sa ti le reprimi in totalitate.

Cifra 4

Persoanele cu cifra vibratiei interioare 4 fie sunt foarte active in campul muncii si isi epuizeaza astfel energia pana la forme de oboseala cronica, fie sunt foarte sedentare si neglijente in privinta sanatatii si a exercitiilor fizice. Muschii si oasele pot avea de suferit in astfel de conditii, asa ca este foarte important, daca ai cifra vibratiei interioare 4, sa iti gasesti echilibrul din acest punct de vedere.

Cifra 5

Cei marcati de cifra vibratiei interioare 5 sunt foarte sensibili atat la factori interni, cat si la factori externi, iar sanatatea lor variaza in functie de felul in care se simt si de autosugestie. Pentru a se feri de orice boala, trebuie sa faca mereu lucruri noi si sa nu ezite niciodata sa faca schimbarile de care au nevoie.

Cifra 6

Cifra vibratiei interioare 6 este o cifra a echilibrului. Persoanele care corespund acestei categorii tind sa faca excese sau dimpotriva, sa isi reprime in totalitate pornirile sexuale si pe cele agresive. Incearca sa-ti gasesti linistea interioara pornind de la aceste aspecte si gaseste-ti implinirea in ambele sensuri, daca vrei sa te feresti de boli.

Cifra 7

Persoanele care au cifra vibratiei interioare 7 au tendinta de a trai o viata plina de excese. Muncesc prea mult, mananca mai mult decat au nevoie si uneori pot sa cada prada unor tentatii precum alcoolul sau drogurile. Daca faci parte din aceasta categorie, ar trebui sa inveti sa pastrezi o masura in toate. Apeleaza la ajutorul unui nutritionist pentru a-ti regla problemele de alimentatie si incearca sa renunti la vicii, daca ai asa ceva.

Cifra 8

Ambitia nemasurata a persoanelor cu cifra de vibratie interioara 8 le predispune pe acestea la caderi emotionale si psihice, fiindca au o tendinta de autodistrugere inconstienta, din dorinta de a face mereu mai mult. Rinichii se afla si ei pe lista organelor care le pot cauza probleme. Invata sa te menajezi si nu lasa ambitiile sa-ti distruga sanatatea.

Cifra 9

Persoanele cu cifra de vibratie interioara 9 sunt foarte sensibile la schimbari. Acestora le lipseste capacitatea de adaptare, iar schimbarile bruste le pot cauza dezechilibre atat din punct de vedere psihic, cat si fizic. Daca faci parte din aceasta categorie, nu iti impune sa te adaptezi brusc unor situatii noi si incearca sa te obisnuiesti treptat, pe etape, cu lucrurile noi din viata ta.

Foto: houstonspinesurgery.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-sanatatea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului