Zodia ta si sanatatea

#sanatate 2023 #horoscop sanatate 2023 # horoscop 2023 #predictii #zodii #astrologie #summit

HOROSCOP SANATATE 2023! Probleme de sanatate pentru zodii, in noul an! La ce trebuie sa fii atent

Va fi un an cu multe incercari in ceea ce priveste sanatatea. Iata ce spun astrele despre toate zodiile in ceea ce priveste starea lor din punct de vedere medical.

Berbec

Pentru nativii Berbec se recomanda sa fie precauti si sa aiba o asigurare medicala valabila in acest an. Este posibil sa aiba probleme respiratorii sau de piele in acest an. Se recomanda sa faca  exercitii fizice in mod regulat pentru o sanatate buna.

Taur

Mare atentie la excesele alimentare! Anul 2023 poate veni la pachet cu cateva probleme din aceasta cauza. Se recomanda sa faceti analizele la timp si sa fiti mai atenti la semnalele trimise de corp.

Gemeni

Sanatatea lor este posibil sa fie mai buna dupa luna iulie in anul 2023. Cu toate acestea, la inceputul anului le este recomandat sa aiba mai multa grija de sanatatea lor. Este posibil sa apara probleme fizice minore.

Rac

Probleme legate de sanatate pot fi intampinate la inceputul anului. Intre timp, incercati sa nu va deshidratati. Beti din ce in ce mai multa apa si faceti mai multa miscare.

Leu

Potrivit horoscop Leu 2023, in acest an vor fi foarte bine in ceea ce priveste sanatatea. In perioada de pana in martie, cei care sunt tulburati de vreo problema serioasa vor avea parte de o oarecare usurare in aceasta perioada.

Fecioara

In lunile ianuarie, aprilie, iunie si septembrie va trebui sa fie foarte atent la unele boli minore. Este posibil ca stresul sa ajunga la cote mai inalte. Persoanele cu varsta de peste 40 de ani se pot confrunta cu probleme precum diabetul, infectiile.

Balanta

Potrivit horoscop Balanta 2023, in acest an vor avea parte doar de rezultate bune legate de sanatate. Este posibil sa va confruntati cu unele probleme cauzate de perioada stresanta de pana acum, insa vor trece usor.

Scorpion

Schimbarea de pozitie a lui Saturn si Jupiter in aceasta perioada se va dovedi a fi foarte avantajoasa pentru sanatatea Scorpionilor. Tranzitia lui Jupiter ii va ajuta sa scapati de vechile boli grave. Pasirea lui Saturn va vedea o schimbare pozitiva in starea lor de sanatate.

Sagetator

In acest an vor avea parte de rezultate pozitive in ceea ce priveste sanatatea. Prezenta lui Saturn intr-o alta casa a semnului lor zodiacal le poate da unele probleme minore, dar care pot fi depasite usor cu ajutorul medicului.

Capricorn

Daca au avut vreo boala in trecut, si in anul acesta se vor lovi de aceleasi probleme. Cu respectarea recomandarilor specialistilor nativii Capricorn vor depasi perioada dificila.

Varsator

Din perspectiva Horoscopului de sanatate 2023 pentru Varsator, noul an care se apropie va fi unul normal pentru semnul lor zodiacal in ceea ce priveste sanatatea. Pot aparea stari de anxietate in primele luni ale anului.

Pesti

Tranzitul lui Saturn poate cauza unele probleme de sanatate in acest an. Persoanele din aceasta zodie ar trebui sa aiba o grija deosebita de ochii lor. Cu ajutorul dietei, vor putea sa se mentina mai sanatosi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro