Zodia ta si sanatatea

# horoscop sanatate 2021 #horoscop 2021 #horoscop sanatate

Horoscop 2021. Saturn in Capricorn se joaca cu sanatatea zodiilor. Previziuni complete

HOROSCOP SANATATE 20201. Anul 2020, marcat de pandemia COVID-19, ne-a demonstrat tuturor ca sanatatea este mai importanta decat orice. In 2021 vom avea de invatat in continuare lectii privind lucrurile pe care punem pret si astrele au pregatit schimbari importante pentru unele zodii. Cine are o sanatate de fier, cine va sta mai mult pe la medici, aflam in cele ce urmeaza.

Horoscop sanatate 2021 pentru toate zodiile

Jupiter in Varsator in perioada aprilie - septembrie va influenta sanatatea acestei zodii, insa Saturn in Capricorn pe tot parcursul anului 2021 va marca viata si starea tuturor nativilor zodiacului.

Horoscop sanatate 2021 Berbec

Esti sanatos "tun" in 2021, draga Berbecule! In afara de cateva probleme minore care te vor deranja din cand in cand, astrele nu ti-au pregatit evenimente majore in planul sanatatii; prin urmare te vei putea concentra pe munca pe care ti-a pregatit-o prezenta lui Saturn in casa a 10-a. Atentie, insa, la oboseala excesiva si la nivelul de stres, care pot aduce o serie de dereglari la nivel fizic si hormonal.

Nodul lunar Sud in Sagetator si Nodul lunar Nord in Taur te fac expus la intoxicatii alimentare sau probleme create de o dieta necorespunzatoare si de digestie, asa ca nu strica mai multa atentie la ceea ce mananci. Nu ignora nici eventuale probleme cu spatele sau coloana vertebrala pentru ca mai tarziu s-ar putea sa regreti.

Horoscop sanatate 2021 Taur

Cu Marte in Berbec si Soarele in Capricorn, incepi anul cu oarece probleme de sanatate: febra, dureri de cap, poate o accidentare. Din fericire esti foarte atent la sanatatea ta, in general, iar problemele nu vor lasa urme adanci, dat fiind felul in care te ingrijesti.

Nodul lunar Nord la tine acasa si Nodul lunar Sud in Sagetator creeaza un context ciudat, in care vor aparea probleme de sanatate greu de diagnosticat, in ciuda tuturor testelor si analizelor si a cheltuielilor pe care le faci pentru a da de cap neplacerilor. In aprilie, cand Soarele va intra in semnul tau, lucrurile se mai limpezesc si te vei simti bine. Atentie, insa, la alimentatie pentru ca poti avea probleme cu digestia, dar si la eventuale probleme cu ochii.

Horoscop sanatate 2021 Gemeni

Lucrurile nu arata deloc bine pentru voi in 2021. Prezenta lui Saturn in Capricorn alaturi de Jupiter va face vulnerabili la boli si este posibil sa fiti diagnosticati cu o afectiune grava si de durata. Nu lasati nimic la voia intamplarii cand vine voba de sanatate, chiar daca, aparent, este vorba de ceva minor. Atentie mare la bolile transmisibile pe calea aerului si la cele infectioase pentru ca aveti un sistem imunitar vulnerabil.

Horoscop sanatate 2021 Rac

Nu ai motive de ingrijorare in 2021, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ai grija de tine. Saturn si Jupiter in casa a 7-a ti-au pregatit mici probleme, iar Nodul lunar sud in casa a 5-a ar putea genera probleme cu digestia, insa daca acorzi atentia necesara alimentatiei acestea nu vor fi majore. Ai grija si de sistemul tau imunitar, pentru ca vei fi expus la raceli usoare in sezonul rece atat la inceputul anului, cat si la sfarsit.

Horoscop sanatate 2021 Leu

Sanatatea ta parca se da intr-un roller-coaster in 2021. Conjunctia Jupiter-Saturn pe casa a sasea, a bolilor, va aduce cu ea probleme de sanatate. Poti trece prin boli acute, crize de rinichi sau probleme gastrice, ori intestinale. Nu va fi, insa, nimic grav, ci doar suparator. Atentie si la sistemul respirator, mai ales pentru aceia dintre voi care sufera de boli ale acestui aparat!

Horoscop sanatate 2021 Fecioara

Incepi anul cu o energie de invidiat si te simti perfect. Totusi, din aprilie pana in septembrie va trebui sa acorzi o atentie sporita sanatatii, pentru pot aparea neplaceri cauzate de sistemul reproducator ori de aparatul urinar. Cei care sufera de diabet trebuie sa fie prevazatori, in mod special. Este posibil sa apara probleme minore la nivel gastric sau articular, insa nu va fi nimic serios.

Horoscop sanatate 2021 Balanta

Nu ai multe lucruri de care sa te plangi in 2021. Singurele probleme de sanatate ce pot aparea vor fi cauzate de un stil de viata haotic si de alimentatia nesanatoasa.

Horoscop sanatate 2021 Scorpion

Starea ta de sanatate va avea parte de multe suisuri si coborasuri. Poti experimenta episoade acute ale unor afectiuni, in special in perioada ianuarie - mai. Atentie la obiceiurile alimentare si la stilul de viata.

Horoscop sanatate 2021 Sagetator

Vei avea un an agitat, in care stresul va fi la cote inalte, ceea ce iti va aduce probleme cu somnul, picioarele si ochii. Daca nu vei reusi sa mananci sanatos si echilibrat, ai putea avea probleme cu greutatea, dar si cu dantura. Stilul de viata dezorganizat iti scade imunitatea si vei deveni vulnerabil la raceli si virusuri, ce ar putea provoca infectii respiratorii. Nu ar strica sa faci mai multa miscare.

Horoscop sanatate 2021 Capricorn

Nu vei avea probleme majore de sanatate, iar micile suparari din acest sector vor veni si vor pleca. Energia este la cote inalte, asa ca nu ai nicio scuza sa nu faci miscare. Incearca sa elimini din viata ta stresul si anxietatea, pentru ca ele pot crea si probleme de ordin fizic.

Horoscop sanatate 2021 Varsator

Saturn in Capricorn favorizeaza aparitia unor probleme de sanatate, dar acestea vor fi mai mici decat in 2020. Atentie la picioare si articulatii! Din cand in cand stomacul ti-ar putea crea neplaceri, dar si cateva raceli. Undeva pe la jumatatea anului sa fii foarte atent pe unde calci pentru ca exista un risc de accidente.

Horoscop sanatate 2021 Pesti

Problemele majore de sanatate va ocolesc, insa articulatiile si partea inferioara a spatelui va vor supara din cand in cand. Inceputul anului va fi de bun augur pentru voi din punct de vedere al sanatatii, gratie lui Jupiter in casa a 11-a; ati putea scapa de o boala cronica din cauza careia nu v-ai simtit prea bine in ultima vreme. Perioada aprilie - septembrie, cand Jupiter va trece in Varsator, nu va mai fi, insa, la fel de buna. Dupa o perioada de respiro in octombrie, din noiembrie este posibil sa aveti probleme serioase din cauza aliementatiei si a lipsei de miscare. Sunteti expusi la obezitate si daca nu veti trata serios problema si nu veti lua masuri, de aici ar putea sa apara si alte probleme de sanatate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-sanatatea

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare