Zodia ta si sanatatea

#astrologie #horoscop #zodii #predictii #slabit #gustari sanatoase

Gustari sanatoase care te ajuta sa slabesti, in functie de zodia ta

Daca iti doresti de ceva vreme sa adopti un stil de viata care sa iti asigure longevitatea si amanarea semnelor de imbatranire, poate ar fi timpul sa faci primul pas cu cateva gustari sanatoase, care sa te tina departe de dulciuri si sucuri acidulate. Ele te ajuta sa si slabesti, cata vreme le alegi pe cele care au un impact extrem de pozitiv asupra organismului tau. Zodia ta te poate ajuta sa faci aceasta selectie importanta. Iata pe ce gustari sanatoase te poti baza, din prisma influentelor astrale care iti guverneaza destinul!


Berbec

Nativii in Berbec sunt energici si se nasc, din fericire pentru forma lor fizica, cu o rata metabolica accelerata. Din acest motiv, gustarile sanatoase pe baza de lactate li se potrivesc de minune, intrucat lactoza are un afect calmant asupra sistemului nervos, dar si un efect intens de inducere a starii de satietate. Iaurtul, chefirul, laptele batut, branza cu putine grasimi sau laptele degresat sunt optiuni ideale pentru tine.


Taur

Apetitul tau nativ este exacerbat, ceea ce inseamna ca ai nevoie de gustari consistente, care sa iti alunge foamea si sa te impiedice sa faci alte excese nesanatoase. Asadar, bazeaza-te pe proteine: oua fierte tare, carne slaba (pui, curcan) sau peste, combinate cu paine din faina integrala.


Gemeni

Pentru ca iti plac dulciurile mai mult decat poate suporta o silueta armonioasa, invata sa le alegi inteligent. In acceptiunea ta, "gustarile" sunt echivalente cu napolitanele cu cacao si alunele trase in ciocolata. Incearca sa renunti la aceste variante nocive pentru sanatate in general si sa te rezumi la ciocolata neagra si sucuri naturale din fructe!


Rac

Pentru ca astrele te predispun multor probleme digestive, incearca sa iti ajuti tractul intestinal cu gustari pe baza de cereale integrale, combinate cu fructe proaspete si iaurt sau lapte de soia. Ele contin fibre, proteine si substante care intaresc musculatura corpului si ajuta metabolismul sa arda mai multe calorii.


Leu

Probabil ca apetitul regelui junglei nu poate fi satisfacut de o modesta frunza de salata, nu-i asa? Ai nevoie de proteine pentru a te simti bine, de aceea este ideal sa consumi pe post de gustare biscuiti integrali cu branza degresata si o felie subtire de sunca de curcan, de pilda. Uita de prajituri si fast-food si inlocuieste-le permanent cu aceasta varianta care te ajuta sa slabesti rapid!


Fecioara

Daca vrei sa iti reglezi greutatea corporala, nu iti impune restrictii extreme in meniul zilnic (asa cum ai tendinta sa faci). In schimb, incearca sa renunti la carbohidrati si zaharuri, cei doi inamici importanti ai siluetei tale. Slabesti foarte usor cu gustari formate din fructe si sucuri naturale, in stare proaspata!


Balanta

Organismul Balantelor reactioneaza pozitiv dietelor disociate, in care proteinele nu sunt amestecate niciodata cu carbohidratii, de pilda. In schimb, te poti bucura de gustari delicioase formate din salate proaspete cu cateva cubulete de branza sau carne de pui fiarta. In rest, nu amesteca niciodata carnea, cu cartofii, porumbul sau faina.


Scorpion

Gustarile formate din legume proaspete, servite impreuna cu fasole batuta sau crema de branza, sunt ideale pentru o nutritie echilibrata in cazul Scorpionilor. Daca vrei sa slabesti, alege verdeturile si legumele, in defavoarea proteinelor si a zaharului.


Sagetator

Pentru ca iti place sa fii mereu in miscare, poti sa iti ajuti corpul sa arda mai repede grasimi, cu gustari pe baza de fulgi de ovaz - aliment-minune care furnizeaza glucoza musculaturii si iti creste randamentul fizic.


Capricorn

Intrucat ai o tendinta accentuata sa cedezi in fata ispitelor delicioase, bucura-ti papilele gustative cu un mix de alune, nuci, caju, stafide si alte fructe deshidratate. Ele iti taie pofta de desert, iti furnizeaza multe proteine si te tin departe de alte excese.


Varsator

In cazul tau, gustarile bazate pe fructe usor digerabile (tractul tau intestinal este susceptibil imbolnavirii) functioneaza perfect cand vrei sa slabesti, sa te mentii in forma, sa iti detoxifici organismul sau pur si simplu sa te simti usor si sanatos. Bazeaza-te si pe branzeturi si alte lactate, iti aduc multe beneficii fiziologice.


Pesti

Gustarile lichide, sub forma nectarului din fructe, a baturilor cremoase (smoothie-uri) si a sucurilor naturale din legume si fructe, sunt excelente pentru nativii in zodia Pestilor. Ele furnizeaza nutrientii esentiali pentru organism, induc starea de satietate si potolesc poftele de dulciuri si alte ispite nesanatoase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro