Zodia ta si dragostea

#zodii #horoscop #astrologie

Zodia il da de gol. Cum iti poti da seama ca este indragostit de tine

Fiecare zodie iubeste in felul ei, insa uneori ne putem insela cu privire la semnalele dragostei. Atunci cand vrei sa iti dai seama daca un barbat s-a indragostit de tine trebuie sa urmaresti felul in care se poarta, fara sa te gandesti ce ai face tu in situatia respectiva.


Berbec - de obicei nativii Berbec marturisesc direct dragostea pentru ca sunt impulsivi si nu le place sa umble cu ascunzisuri. Daca totusi nu are curaj sa o faca, acesta isi va acorda toata atentia, te va invita in diverse locuri si iti va vorbi despre toate realizarile sale.

Taur - ei adora stabilitatea si cand se indragostesc o fac din toata inima. Va face intotdeauna primul pas, se va apropia cu un zambet fermecator si va incepe sa flirteze.

Gemeni - joaca un joc dublu, se vor arata reci si indiferenti, insa la un moment dat vor arunca priviri pline de pasiune. Cand actioneaza in contradictoriu si te fac sa nu mai intelegi nimic inseamna ca s-au indragostit pana peste cap de tine.

Rac - atunci cand se indragostesc, nativii Rac incearca sa ocroteasca si sa ofere intreaga lor atentie: fac mici cadouri, invitatii la masa, pun haina pe umerii persoanei iubite daca este frig si vin repede cu umbrela daca ploua.

Leu - Nativii Leu nu sunt tocmai subtili atunci cand se indragostesc. Adora sa isi puna in evidenta sentimentele si se cred intotdeauna indreptatiti sa o faca. Vor urmari peste tot persoana de care se indragostesc si vor face tot felul de gesturi galante, vor demonstra afectiuni in vazul lumii.

Fecioara - barbatul Fecioara devine mai nervos si mai agitat decat de obicei atunci cand este indragostit. Adesea pare stangaci si cu capul in nori, pentru ca este ocupat sa te studieze.

Balanta - atunci dand se indragostesc nativii Balanta nu-si ascund prea multa vreme sentimentele si le spun tuturor cat de minunata este persoana pe care au descoperit-o. Nu are nicio ezitare sa invite la intalnire si sa se comporte ca in filmele cu indragostiti.

Scorpion - sunt secretosi si nu dau foarte usor cartile pe fata. De cand se indragosteste isi arata doar pasiunea: mai intai urmareste tot timpul cu o privire intensa. Cand deja fac primele gesturi inseamna ca vor sa treaca la urmatorul nivel.

Sagetator - prefera sa fie tot timpul in miscare si sa intre in tot felul de aventuri. Daca la un moment dat invita in oras sau intr-o calatorie e semn ca simt mai mult si ca au de gand sa isi marturiseasca dragostea.

Capricorn - sunt destul de rezervati si disciplinati atunci cand vine vorba de relatii. Ei pun cariera pe primul loc, ceea ce reprezinta o veste foarte buna daca esti in cautarea unui barbat stabil. Se apropie lent de o persoana pe care o plac, iar miscarile lor par rupte dintr-un manual de bune maniere.

Varsator - stii ca un Varsator te place atunci cand te face parte din viata sa. Cand dezvolta o pasiune pentru cineva isi schimba radical comportamentul, se observa o stralucire si un zambet iesit din comun.

Pesti - sunt foarte romantici si se dau imediat de gol atunci cand se indragostesc. Stau tot timpul in preajma persoanei respective si fac gesturi tandre, de la flori la mesaje cu poezii de dragoste.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea