Zodia ta si dragostea

#relatii #horoscop #zodiac

Trei zodii care au nevoie de validare in relatii

Cand vine vorba de relatii, fiecare semn zodiacal are nevoile sale specifice. In timp ce unii au nevoie constant de stimulare si distractie, altii vor doar consecventa si o imbratisare calda. Sunt de asemenea zodii care au nevoie constat de mai multa atentie si validare din partea partenerilor.

Sensibilitatea este vecina cu nesiguranta pentru unii nativi, care sunt capabili sa faca imposibilul pentru a afisa o imagine curajoasa atunci cand conflictul sau indoielile se pornesc in relatie. Lipsa increderii in sine ii face sa aiba nevoie de validare si reasigurare constanta privind dragostea si aprecierea partenerului.

Zodiile care au nevoie de dovezi permanente de iubire

Daca aveti o relatie cu una dintre aceste zodii, este foarte important sa va asigurati ca partenerul stie mereu cat de mult va pasa de el. Nu fiti zgarciti cu vorbele si cu gesturile tandre, daca vreti o atmosfera armonioasa in cuplu.

Rac

Deja nu mai este un secret faptul ca Racul este unul dintre cele mai sensibile semne ale zodiacului. Racul viseaza sa gaseasca dragostea durabila, dar nesiguranta il impiedica sa se deschida cu adevarat; odata ce a facut-o, insa, are nevoie ca partenerul sa ii reaminteasca constant cat este de iubit.

A te asigura ca partenerul tau Rac se simte in siguranta in relatie face parte din indatoririle tale, iar in schimb vei primi rasfat, dragoste, afectiune si o multime de mancaruri savuroase.

Pesti

Zodia Pesti este un semn de apa foarte emotional, a carui dispozitie fluctueaza. Aceeasi fluiditate care ii face pe acesti nativi sa fie atat de creativi le poate da senzatia de plutire si neancorare in relatiile amoroase.

Pestii au nevoie de un partener romantic innascut caruia sa ii placa sa sopteasca vorbe dulci, de confirmare. Daca nu li se reaminteste constant cat de apreciati sunt de partener, le este foarte usor sa isi indrepte atentia in exteriorul relatiei.

Varsator

Binecunoscut spirit liber al zodiacului, Varsatorul pot face un obicei din a se ascunde in spatele energiei sale pozitive si a ciudateniilor fermecatoare. Dar odata ce s-a indragostit, este nerabdator sa isi impartaseasca cele mai adanci trairi cu partenerul. Singura problema este ca nu ii vine deloc usor sa se deschida in fata cuiva. Pentru a avea o relatie solida cu un Varsator, trebuie sa ii amintesti constant, atat prin cuvinte, cat si prin fapte, ca iti indeplineste toate nevoile si ca nu simti nevoia de nimic in plus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului