Zodia ta si dragostea

#semnul lunii #scorpion # viata amoroasa

Semnul Lunii: Cum iti influenteaza viata amoroasa

 

Desi viitorul este un mister, exista modalitati si semne care ne pot arata ceea ce suntem predispusi sa traim.

Una dintre intrebarile pe care ni le punem frecvent este modul in care ne vom indragosti, acel sentiment care ne domina vietile si vrem sa ne iasa bine. Avand in vedere acest lucru, iata cum semnul Lunii ne  influenteaza viata amoroasa.

Luna traverseaza intregul cerc zodiacal in 27,5 zile si ramane aproximativ 2 zile si jumatate in fiecare semn.

Cum iti va merge in viata amoroasa

Cu ajutorul semnul Lunii poti sti cat de compatibil esti cu oamenii dintr-un anumit semn zodiacal și cum ii poti aborda pentru a face sa iasa scanteie sau sa-ti indice daca este mai bine sa te indrepti intr-o alta directie.

Luna este legata mai mult de emotiile, sentimentele, intuitia, casa, familia, mama, femeile din jurul nostru si chiar tara de origine. De asemenea, are multe de-a face cu stomacul, uterulsi și chiar sanii.

Semnul Lunii va poate spune cum va dezvoltati sub aspectul iubirii si cine sunt persoanele de care sunteti atrasi, conform zodiei.

Berbec

Femeile nascute in zodia Berbec  sunt sigure pe ele, spontane si generoase in dragoste. Totusi, ele trebuie sa se simta iubite si sa primeasca afectiune. Rabdarea nu este cea mai mare calitate a lor si sunt, de asemenea, impulsive si nu au autocontrol. Deci, ar trebui sa incerce sa gaseasca pe cineva care sa creeze echilibrul perfect din punct de vedere al personalitatii lor. Sunt mai compatibile cu Leu si Sagetator.

Taur

Nativele din Taur cauta deseori relatii stabile, deoarece se simt mai sigure intr-o casa ii ofera stabilitate. Au sentimente profunde si pretuiesc foarte mult prietenia si sunt practice si calde.

Femeile din acest semn sunt mame excelente și dedicate complet casei lor, care include ingrijirea plantelor sau gradinaritului. Sunt compatibile cu Capricornul, Fecioara si Racul.

Gemeni

Aceste femei sunt caracterizate prin faptul ca acorda mai multa atentie ideilor lor decat emotiilor. De obicei, nu arata prea mult ceea ce simt, pentru ca sunt mai rationale, prin urmare, nici nu sunt foarte romantice. Adesea isi imagineaza relatiile, dar se chinuie sa le puna in practica si sa le traiasca. Sunt extrem de nervoase. Sunt compatibile cu Balanta si Leu.

Rac

Cele nascute in zodia Racului sunt foarte emotive, iar pentru ele dragostea este o prioritate. Cu toate acestea, trebuie sa primeasca ceea ce dau in dragoste. Asta le va face sa se simta in siguranta si mai fericite.

Aceste femei iau in serios stabilitatea acasa, asa ca incearca sa mentina energiile pozitive in interior, deoarece un mediu rau afecteaza adesea sanatatea lor fizica si emotionala. Sunt semnele cu cel mai dezvoltat simt matern si sunt compatibile cu Scorpionul si Pestii.

Leu

Femeile nascute in semnul Leului sunt foarte expresive si extrovertite. De fapt, ele aleg de multe ori o profesie in care pot avea succes si incearca intotdeauna sa evite complicatiile pentru a actiona si a se simti in siguranta.

Sunt foarte curajoase si pretuiesc foarte mult respectul si demnitatea. De asemenea, cauta aceste calitati si la partenerul lor, iar dacă nu le gaseste mai bine se indeparteaza. Sunt compatibile cu Balanta, Sagetatorul si Gemenii.

Fecioara

Fecioarele sunt iubitoare de ordine si curatenie in casa, sunt destul de organizate si nu accepta medii care nu sunt pe placul lor. Nu le plac atitudinile puternice si impulsive, asa ca se ciocnesc cu cele ale zodiei Berbec.

Aceste femei sunt foarte calculate si adesea se gandesc foarte mult la sentimentele lor, inainte de a actiona, astfel incat uneori pot da impresia ca sunt reci, rezervate sau distante. Sunt compatibile cu Taurul, Capricornul si Racul.

Balanta

Cele din zodia Balantei cauta mereu linistea emotionala. Si daca nu o gasesc, mai bine stau departe. Sunt destul de calme si sunt intotdeauna in favoarea pacii, incearca intotdeauna sa evite confruntarile, chiar daca asta inseamna ignorarea propriilor sentimente. Sunt compatibile cu Gemenii si Varsatorul.

Scorpion

Femeile din aceasta zodie sunt misterioase, nelinistite, rezervate si cu o mare capacitate de intuitie. Acestea tind sa fie destul de intense si decisive, foarte geloase, asa ca sunt in permanenta in cautarea unui partener care sa le ofere siguranta de care au nevoie. Sunt compatibile cu Racul si Pestii.

Sagetator

In cazul femeilor nascute in Sagetator, acestea se caracterizeaza prin faptul ca sunt optimite, pozitive si pline de entuziasm, care contagiaza pe oricine. Cu toate acestea, sunt firi destul de libere, deci nu accepta critici si nici legaturi emotionale.

Sunt curioase si nelinistite prin natura lor. Fac multe promisiuni, dar pe care nu le tin, de obicei. Sunt compatibile cu Leul si Berbecul.

Capricorn

Femeile din Capricornii sunt destul de familiste. Deși sunt foarte rezervate cand vine vorba de exprimarea sentimentelor lor, ele au intotdeauna multa responsabilitate fata de cei pe care ii iubesc.

Ele a u mare grija de aspectele economice si matrimoniale, precum si de a se pozitiona social in cel mai bun mod. Capricornii sunt compatibili cu Scorpionul, Taurul si Fecioara.

Varsator

Sunt destul de echitabile atunci cand se afla intr-o relatie, dau acelasi lucru pe care il primesc. Le place sa se simta independente si nu tolereaza obligatiile si responsabilitatile. Sunt compatibile cu Gemeni, Balanta, Sagetator si Berbec.

Pesti

Nativele nascute in zodia Pesti  sunt foarte miloase si mereu ospitaliere. Au tendinta de a fi timide și hipersensibile, asa ca incearca intotdeauna sa ocoleasca situatiile sau oamenii de care se simt amenintate. Sunt foarte dezorganizate, dar destul de romantice si boeme. Sunt compatibile cu Scorpion, Rac, Capricorn si Taur.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea