Zodia ta si dragostea

#horoscop #astrologie #dragoste

Nu isi intalneste niciodata sufletul-pereche! Zodia care nu ajunge sa cunoasca niciodata adevarata fericire

Cand vine vorba despre dragoste, cu totii trecem cel putin printr-un esec sentimental inainte de a ne cunoaste persoane alaturi de care vom decide sa traim o viata intreaga. Cu toate acestea, exista o zodie pentru care dragostea inseamna doar suferinta. Mai mult, acestia nu isi vor intalni niciodata sufletul-pereche. Prin urmare nu vor cunoaste niciodata adearata dragoste.

Acesti nativi, desi sunt foarte sociabili si ies usor in evidenta oriunde ar merge, si au o mulime de prieteni, la capitoul dragoste lucrurile nu stau chiar bine.

Exceleaza in cariera, pe care ajung sa puna accentul pentru tot restul vietii si ajung sa detina functii importante. Banii nu le vor lipsi niciodata si sunt o sursa de inspiratie pentru cei din jur. 

Putini stiu insa, ca in adancul sufletului ii macina un singur lucru: lipsa iubirii. Desi au numeroase relatii de-a lungul vietii, niciuna dintre acestea nu este dusa la final si nu isi intalnesc niciodata sufletul-pereche.

Capricornii, caci despre ei este vorba, sufera in tacere si se afunda adesea in alte activitati care sa le umple golul din suflet.

Sunt persoane capoase si isi dau seama ca pierd persoane importante din cauza coportamentului lor, insa, de fiecare data este mult prea tarziu pentru a remedia situatia. Singurul mod in care isi pot gasi fericirea este sa-si schimbe comportamentul si sa nu mai aiba pretentii ireale de la partenerul de cuplu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului