Zodia ta si dragostea

#casatorie #predictii #zodii #horoscop #astrologie

La ce varsta o sa te casatoresti in functie de zodie

Casatoria este un pas important in viata, la care fiecare fata se gandeste de cand era mica. Nicio zodie nu are o zi stablita, insa fiecare va face pasul cel mare cand va fi pregatita. Chiar daca trebuie sa mai asteptati putin sau sa mai lucrati putin la propriul comportament, tot ce trebuie sa faceti este sa aveti rabdare si incredere.

Berbec

Berbecii iubesc sa flirteze si li se pare mult mai incitant sa faca noi cuceriri, decat sa mearga pana la capat cu cele deja existente. Pentru a va casatori, trebuie sa invatati sa va implicati in relatia actuala si sa nu mai dati frau liber tentatiilor.

Veti descoperi ca nu este atat de monoton sa mentineti relatia actuala, ci poate fi de-a dreptul palpitant.

Ganditi-va cum puteti imbunatati relatia in care sunteti deja, in loc sa va fuga ochii dupa potentialii iubiti!

Taur

Nativele acestei zodii sunt foarte meticuloase si extrem de rabdatoare. Vor sa fie convinse ca, odata cerute de sotie, ele si partenerul lor vor trai fericiti pana la adanci batraneti.

Le plac relatiile de lunga durata, dar nu se grabesc sa faca pasul cel mare. Vor sa-si traiasca viata, sa aiba timp si pentru ele.

Femeile din zodia taur se vor casatori dupa vasta de 30 de ani, deoarece atunci vor simti ca este momentul potrivit.

Gemeni

La fel ca nativele zodiei taur, cele ale zodiei gemeni se vor aseza la casa lor tot dupa varsta de 30 de ani. Ele considera ca viata personala si proiectele lor necesita o rezolvare imediata, iar o familie se poate intemeia fara prea multe batai de cap.

Femeile gemeni vor spune “da” abia atunci cand se vor putea implica in viata amoroasa la fel de mult ca si in cea profesionala.

Acordati atentie partenerului si momentul mult asteptat va sosi!

Rac

Racii sunt cei mai potriviti pentru casatorie. Nativele se implica doar in relatii ce promit a fi seriose, deoarece nu vor sa-si piarda timpul.

isi doresc o familie, siguranta unei povesti de dragoste ce va tine pentru totdeauna si nu sunt atrase de aventuri sau de relatii pasagere.

Nativele acestei zodii nu si-au impus o varsta anume la care sa se indrepte catre altar, ci o vor face atunci cand vor simti ca si partenerul isi doreste la fel de mult ca si ele.

Leu

Sunteti cunoscute pentru dorinta voastra de a va impune si de a face lucrurile asa cum vreti voi sa fie. Fiti mai intelegatoare si renuntati la dorinta de a fi totul asa cum va doriti, deoarece acest lucru este o piedica in a avea relatii de lunga durata.

Partenerii vostri nu vor suporta toate aceste lucruri si vor tinde catre o relatie unde sa fie ascultati si punctul lor de vedere sa fie luat in considerare.

Nativele din zodia leu se vor casatori cand vor invata sa nu se mai gandeasca doar la ele si cand vor tine cont si de dorintele partenerului.

Fecioara

Amanati momentul mai mult decat este cazul, deoarece aveti un tipar anume pe care il considerati perfect pentru voi. Niciun alt tip de barbat nu credeti ca va poate face fericite, exceptandu-l pe cel pe care deja il aveti in minte.

Desi sunteti o buna alegere pentru barbatii care vor sa se casatoreasca, aveti tendinta de a-i face sa-si schimbe parerea, deoarece nu ii acceptati pe termen lung daca nu au anumite calitati.

Acceptati-i asa cum sunt si veti vedea ca a fi cu cineva diferit nu este chiar atat de rau.

Balanta

Semnul zodiacal vorbeste de la sine. Aveti tendinta de a cantari mult prea mult situatia,dar si de a o intoarce pe toate partile.

Este normal ca orice lucru sa aiba si parti bune si parti rele, dar asta nu inseamna ca despicarea firului in patru va fi reteta catre fericire.

Va veti casatori doar atunci cand veti lasa relatia sa mearga de la sine si nu veti mai analiza orice lucru minor.

Scorpion

Scorpionul este cel mai pasional semn si nativele vor avea o multime de barbati din care vor trebui sa aleaga. Ce le face sa nu se grabeasca este faptul ca isi doresc langa ele pe cineva care sa le inteleaga foarte usor.

Sunt firi complicate, misterioase si care sunt atente la ceea ce spun, asa ca barbatul care nu va renunta va fi greu de gasit.

Dar stati linistite! Ce e al vostru e pus de-o parte.

Sagetator

Pana cand va veti intalni sulfetul pereche va dura ceva, deoarece nu sunteti prea norocoase la capitolul dragoste. Va trebui sa treceti prin mai multe despartiri si, abia dupa, va veti intalni alesul.

Trebuie sa invatati din fiecare esec si sa va maturizati odata cu fiecare despartire.

Veti face pasul cel mare atunci cand veti fi complet pregatita, iar acest lucru depinde foarte mult de maturitatea voastra si de cat de repede invatati din experientele neplacute.

Capricorn

Cuvantul care va descrie cel mai bine este “independenta”. Nu va simtiti bine intr-o relatie daca partenerul pune presiune pe voi sau daca va simtiti constranse de ceva.

Relatiile pe termen lung nu va plac, deoarece aveti impresia ca vi se spune ce sa faceti si ca trebuie sa va supuneti aumitor reguli. Dar lucrurile nu stau deloc asa si totul este doar in mintea voastra.

incercati sa renuntati la aceste idei si sa nu mai interpretati gesturile partenerului. Veti spune “da”, doar in momentul in care o sa fiti mai naturale si relatia va decurge asa cum este cazul.

Varsator

Sunteti firi iubitoare, calme, calde, care nu se vad fericite si implinite pana nu imbraca rochia de mireasa. Pasul cel mare reprezinta fericirea suprema pentru voi.

Desi va doriti sa va intemeiati o familie, nu acest gand va ghideaza relatiile. Sunteti firi rationale, mature, care stiu ca lucrurile bun cer timp si, tocmai de aceea, veti spune “Da” la momentul oportun.

Aveti incredere in destinul vostru si va veti gasi iubirea adevarata atunci cand partenerul va fi cel potrivit.

Pesti

Pestii sunt firi visatoare si idealiste. Pentru nativele acestei zodii, iubirea adevarata este ca cea din povesti, iar acest lucru nu va face bine deloc.

invatati sa fiti mai realiste si sa nu mai cautati relatia perfecta, deoarece aceasta nu exista! Fiecare este special in felul sau si trebuie sa-i lasati sa fie ei insisi.

Alesul inimii va aparea doar cand veti invata sa-l acceptati pe cel de langa voi asa cum este, fara sa incercati sa-l transformati in Fat-Frumos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului