Zodia ta si dragostea

# femei fericite #leu #barbati #varsator

HOROSCOP. Femei care sunt mai fericite fara un barbat langa ele

Exista femei care emana independenta, care datorita experientelor de viata au invatat sa se simta bine cu ele insele si care nu cauta pe cineva care sa le rezolve problemele. Ele stiu sa se ridice in fata adversitatilor. Conform semnelor zodiacului, ele sunt mai fericite fara un barbat in viata lor.

Au reusit sa se construiasca altfel, fara atasamente, sunt cu cine doresc si daca partenerii nu vibreaza cu idealurile lor prefera sa le dea drumul fara sa sufere, pentru ca au darul de a-si gestiona emotiile si alti factori.

Femeile care sunt fericite fara un barbat langa ele

Potrivit lui Cindy Mckean, expert in astrologie, acestea sunt semne ale zodiacului care nu au incredere in sa stabileasca o legatura emotionala cu primul venit, dar devin prieteni foarte buni si chiar colegi. Totusi, asta nu inseamna ca nu pot avea o iubire pe termen lung, fericita si sanatoasa. Iata care sunt aceste femei:

Leu

Fara indoiala, femeia Leu este plina de atuuri si slabiciuni, dar exista momente in care ea poate fi putin mai mult decat egoista. Aceasta femeie este foarte solicitanta si cere mereu atentie, asa ca, daca cineva nu isi indeplineste asteptarile, nu este dificil pentru ea sa-si ia ramas bun.

Sagetator

Femeia din zodia Sagetator controleaza foarte mult in toate privintele, dar ii place sa fie libera si nu isi permite sa fie fermecata de nimeni. De asemenea, nu este dispusa sa faca compromisuri, legaturile pe termen lung o fac nervoasa. Aceasta femeie este independenta, iar daca cineva vrea sa o domine fuge instantaneu.

Varsator

La randul ei, femeia Varsator este foarte stricta cand vine vorba de deschiderea inimii in fata cuiva. Este nevoie ca acea persoana sa-si impartaseasca cu adevarat credintele, valorile si chiar unele atitudini. Prin urmare, ii este dificil sa fie flexibila cand vine vorba de modul de a gandi si prefera sa nu se oficializeze relatiile.

Pesti

Femeia nascuta in aceasta zodie are un caracter dulce si tandru, dar cand se simte coplesita fuge, desi face tot ce ii sta in putere pentru a nu face rau celeilalte persoane. Ii place sa se puna in locul celuilalt, compasiunea este cea mai buna calitate a ei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea