Zodia ta si dragostea

#horoscop dragoste 2023 # horoscop 2023 #horoscop dragoste #dragoste #summit

HOROSCOP DRAGOSTE 2023! Un an plin de impliniri in plan amoros pentru multe zodii

Fiecare semn zodiacal evolueaza in noul an si aduce schimbari in viata oamenilor. Vor fi multe intrebari in mintea oamenilor, iar pentru raspunsuri, astrologii au pregatit raportul de predictie a horoscopului 2023.

Berbec

Viata de cuplu a nativilor Berbec va fi normala, dar in primele 6 luni ale anului persoanele din aceasta zodie pot avea parte de mai multa fericire in viata de cuplu. Lucrurile merg numai spre bine.

Taur

Pot aparea unele probleme in viata de cuplu, asa ca tineti-va vocea sub control. Stai departe de gandurile negative in relatia ta si evita conflictele.

Gemeni

Acesta este un moment bun pentru persoanele din Gemeni pentru a-si exprima dragostea. Vor exista beneficii economice prin intermediul relatiilor.

Rac

In anul 2023, relatiile cu iubitul/ta tau/ta se pot deteriora, ceea ce poate duce la unele neintelegeri intre voi doi. Cu toate acestea, aceasta perioada va fi buna pentru acele persoane care isi cauta un partener.

Leu

Vor avea rezultate bune si in familie, in viata de cuplu si in chestiuni amoroase. Din ultima saptamana a lunii aprilie pana la jumatatea lunii iulie, familia va fi fericita sa aiba parte de un eveniment de bun augur.

Fecioara

Fecioarele au mai multe sanse de a obtine rezultate bune in viata lor amoroasa in acest an. Trebuie sa fiti putin mai atenti la inceput de an. Luna ianuarie arata posibilitatea de a fi putin ostila vietii tale amoroase.

Balanta

Persoanele Balanta au mai multe sanse sa aiba un rezultat pozitiv in viata lor amoroasa in anul 2023. Firea ta nervoasa si agresiva iti poate supara iubitul/a, deci mare atentie!

Scorpion

Viata amoroasa a persoanelor indragostite va fi plina de dragoste si romantism in acest an. In acest an veti obtine rezultate mai bune decat de obicei in viata conjugala.

Sagetator

Efectul favorabil al lui Marte va contribui la aducerea fericirii si prosperitatii in familia ta.

Capricorn

Relatia ta amoroasa va fi buna. Persoanele casatorite se pot confrunta cu probleme in viata de cuplu, dar care sunt usor de depasit. In acest an veti vedea cum familia se va lupta pentru onoarea dvs.

Varsator

Este posibil sa existe probleme in casnicia dumneavoastra. La sfarsitul anului, lucrurile par sa mearga bine. Cu dragostea si sprijinul partenerului de viata, veti reusi sa va salvati relatia.

Pesti

In materie de dragoste, se spune ca anul acesta va fi bun pentru persoanele din Pesti. Pentru persoanele din Pesti care sunt singure, acest an poate fi foarte special si poate fi startul unor povesti de vis.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare