Zodia ta si dragostea

# horoscop 2022 # horoscop dragoste 2022 #horoscop dragoste #horoscop

HOROSCOP DRAGOSTE 2022. Este anul lectiilor si al vindecarii pentru multe zodii

Tabloul astral general al anului 2022 arata clar un lucru: in dragoste, este momentul sa inveti sa joci dupa propriile reguli. Vrei sa stii de ce vei avea parte in plan sentimental? Aflam impreuna din HOROSCOP DRAGOSTE 2022.

Dupa patru luni in care Venus a fost retrograd in Capricorn, un tranzit special in astrologie, zodiile s-ar putea sa fie mai inclinate spre flirt si aventura. Nu inseamna, insa, ca dintr-o data toti nativii vor incepe sa isi faca de cap. Din contra, relatiile serioase sunt favorizate, insa ele vor decurge dupa alte reguli decat cele conventionale, pentru multi dintre noi.

HOROSCOP DRAGOSTE 2022. Previziuni pentru toate zodiile

BERBEC - Anul nou iti aduce o revelatie: relatia in care te afli trebuie sa ti se potriveasca si trebuie sa te simti bine in ea. Dupa cateva turbulente in prima parte din 2022, vei invata sa spui exact ceea ce iti doresti si, in acest fel, vei reusi sa nu te mai simti dadacit de jumatatea ta. Cea mai mare provocare va fi, draga Berbecule, sa fii sincer cu tine insuti.

TAUR - Intelegi, in sfarsit, ca nu trebuie sa dai socoteala nimanui pentru cum iubesti, pentru cine iubesti si pentru cum iti doresti sa arate relatia ta. Simti nevoia sa experimentezi mai mult si pui mai mare accent pe comunicare in viata sentimentala; trebuie, insa, sa nu uiti ca nu conteaza doar ce ai tu de spus, ci si parerea si nevoile celeilalte persoane.

GEMENI - Simti nevoia de o schimbare, nu neaparat de partener, cat de atmosfera. Daca aceste doua aspecte merg mana in mana, este posibil sa iti refaci viata sentimentala din temelii. Ai nevoie de provocari noi, dar nu uita ca noutatea trebuie sa vina si dinspre tine, si dinspre celalalt. Incearca sa te rupi de trecut si sa nu il mai folosesti ca etalon. Doar asa vei putea merge inainte si vei putea schimba ceva cu adevarat.

RAC - Te asteapta o serie de schimbari in noul an, mai ales ca incepi sa vezi tot mai clar ce nu ti se mai potriveste in viata sentimentala. Iti va fi greu sa iti pui propriile sentimente inaintea sentimentelor celorlalti. Desi asta poate sa te sperie, este un hop peste care trebuie sa treci pentru ca doar asa vei reusi sa fii sincer cu tine, draga Racule! Daca vei reusi sa crezi cu tarie ca ceea ce crezi ca meriti ti se va intampla, vei atrage o cu totul alta energie in viata ta sentimentala.

LEU - Surpriza cea mai mare a anului, chiar si pentru tine, va fi ca reusesti sa te simti pregatit pentru a te implica intr-un mod nou intr-o relatie. Fie ca iti redefinesti legatura cu partenerul, fie ca vei cunoaste pe cineva care iti da sistemul de valori peste cap si te face sa renunti la vechile metehne, schimbarea va fi de bun augur. Finalizezi un proces de vindecare inceput acum ceva timp si care se invarte in jurul abilitatii de a vedea lucrurile exact asa cum sunt, fara a mai fi subiectiv. Nu uita ca jumatatea ta are din cand in cand nevoie si de o vorba buna.

FECIOARA - Inveti sa iti spui punctul de vedere, iar asta te va ajuta sa cresti mult in plan personal. Faptul ca vei reusi sa iti infrangi anumite temeri, ca inveti sa iti expui tare si clar propriile nevoi si astepari, te va ajuta sa te simti mai confortabil in relatie. Ai incredere ca meriti sa primesti ceea ce iti doresti si pregateste-te sa accepti toate acele lucruri, in loc sa lasi senzatia ca te poti multumi si cu putin.

BALANTA - Este posibil sa treci prin cateva schimbari de partener in anul urmator sau sa ai parte de noi inceputuri in relatia curenta. Scopul estesa inveti ca meriti sa fii propria ta prioritate. Pentru a te simti bine cu cineva trebuie sa te simti bine in primul rand cu tine. Asta iti va da o doza de independenta indispensabila, iar increderea pe care o vei capata in tine te va ajuta sa te simti in siguranta intr-o relatie. 

SCORPION - Vei trece prin rasturnari de situatie dramatice in viata amoroasa. Asta iti da ocazia sa te deschizi mai multi si sa nu mai crezi ca esti singurul vinovat pentru nefericirea ta intr-o relatie, draga Scorpionule. Chiar daca nu va fi usor sa treci prin toate, incearca sa ramai sincer cu tine insuti, sa nu te multumesti cu putin doar pentru ca ti se pare mai mult decat nimic.

SAGETATOR - Inceputul lui 2022 va fi pentru tine o perioada de vindecare dupa o serie de suferinte in dragoste. Fie ca ai trecut printr-o despartire, fie ca ai avut o perioada mai dificila in cuplu, ai nevoie de aceasta etapa pentru a te putea bucura de ceea ce vine. Incearca sa nu te auto sabotezi! Daca vei trece cu bine de aceasta perioada vei acumula o experienta care iti va fi de mare ajutor in viitor si care iti va permite sa devii mult mai deschis in relatiile amoroase.

CAPRICORN - Ai ajuns, in sfarsit, in punctul in care te poti desprinde de trecut, pentru a permite iubirii sa te gaseasca din nou. Nu te teme de noutate, nu te speria daca o noua relatie evolueaza foarte rapid, nu fugi din calea iubirii. Incearca sa nu mai pui atat de mare pret pe aparente si sa te bucuri, pur si simplu, de tot ceea ce traiesti. Fie ca vei incepe o relatie noua, fie ca vei avea parte de mai multe inceputuri si sfarsituri in decursul urmatoarelor luni, totul este spre binele tau.

VARSATOR - Vii dupa o etapa de vindecare, in care ai invatat cum sa iti tratezi ranile si cum sa te lasi iubit, draga Varsatorule. In 2022 ai ocazia sa pui in practica toata teoria si sa iti dai voie sa te implici intr-o relatie la un nivel nou, altfel decat ai facut-o pana acum. Totul este sa nu iti creezi asteptari prea mari, ci sa iti educi asteptarile in functie de realitatea pe care o traiesti. Orice ai face, nu te apuca sa ridici ziduri din cauza temerilor tale mai vechi!

PESTI - Daca esti intr-o relatie, astepta-te la o evolutie semnificativa a lucrurilor, mai ales datorita eforturilor tale de a te deschide cu adevarat, de a-ti exprima asteptarile si de a da glas dorintelor si nevoilor. Vei invata sa iubesti cu totul altfel decat ai facut-o pana acum si ca poti sa primesti la fel de mult cum stii sa oferi.

FOTO: Pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea