Zodia ta si dragostea

#horoscop #femei #relatie #aventura

Horoscop: Cele trei femei care nu ar ezita sa aiba o aventura

 

Semnele zodiacului dezvaluie cine sunt femeile care si-ar pune relatia in pericol sau care pur si simplu nu pot rezista tentatiei, chiar daca sunt singure.

Expertii in astrologie vorbesc despre femeile care desi indragostite, cu verigheta pe deget sau cu nunta programata, sfarsesc incurcate in alte brate.

Trei femei care nu ar ezita sa aiba o aventura

Dar atentie! Este foarte important sa nu confundam femeile becredincioase cu cele care ar au o aventura, desi multi ar spune ca nu este nicio diferenta intre ele. Dar nu este asa. Aceste trei semne ale zodiacului sunt atrase de aspectul fizic, motiv pentru care le este greu sa se controleze si traiesc clipa. Care sunt acestea?

Gemeni

Lista este deschisa de nativele din zodia Gemeni, un semn imprevizibil prin natura lui. Cu toate acestea, au o latura foarte aventuroasa, sunt curioase si sunt foarte inteligente si de aceea cauta mereu ceva diferit, iar asta le ofera oportunitati. Desigur, sunt femei carora le place sa flirteze si atunci cand simt ca sunt centrul atentiei, le place foarte mult. Daca cineva este capabil sa le suceasca mintile, isi pot pierde repede controlul.

Scorpion

Scorpionul, semnul zodiacal care reprezinta provocarea perfecta. Femeile din aceasta zodie sunt conduse de Pluto, adica tot ceea ce are legatura cu atractia, energia si ce se intampla sub copertine. In plus, au o atingere obsesiva cand le place ceva, mai ales ca se bucura de acel joc al interzisului. Trebuie mentionat ca Scorpionul este semnul cel mai indraznet.

Sagetator

Lista se incheie cu Sagetatorul, un semn zodiacal foarte puternic, caruia ii place sa improvizeze. Nativele acestei zodii sunt independente si cauta mereu modalitati de a avansa in toate domeniile. Adevarul este ca le plac provocarile, mai presus de toate. Aceasta idee de a trai ca si cum nu ar exista maine, le face sa sfarsesca in "bratele" unei singure nopti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea