Zodia ta si dragostea

#cinci femei #horoscop #dragoste

Horoscop: Cele cinci femei care risca totul pentru dragoste

 

Semnele zodiacului spun mult mai mult decat iti imaginezi. Daca doresti sa ia langa tine o femeie care iubeste cu tot sufletul, fara indoiala, trebuie sa fie una dintre cele de pe aceasta lista.

Dragostea vine fara avertisment, cand este reala, si chiar si cel mai rece si dur barbat sfarseste cedand in fata unei inimi indragostite. Insa, exista cinci femei care dau totul cand vine vorba de dragoste. Risca totul pentru partenerul lor, prefera relatiile de lunga durata si cauta mereu o solutie pentru orice. Esti si tu pe aceasta lista?

Cand te indragostesti nu te concentrezi pe calitatile persoanei de langa tine, este un moment de idealizare, dar dupa ce trece aceasta etapa, vezi cum stau lucrurile cu adevarat si iti vezi partenerul fara filtru. Multe femei arunca prosopul si prefera sa plece din acea relatie. Insa nu si cele de pe aceasta lista. Ele cu greu renunta si risca totul pentru dragoste.

Femei care risca totul pentru iubire

Taur

Prima pe lista noastra este femeia nascuta in zodia Taur, o femeie foarte incaparanata in tot ceea ce face. Cand cineva ii place nu face pasul in spate, este foarte pasionala, ii place sa-si rasfete partenerul si cand il alege, o face pe termen lung. Mai mult, Taurul este condus de Venus, planeta iubirii.

Scorpion

Apoi avem farmecul Scorpionului. Aceasta femeie poate fi la fel de periculoasa, pe cat este de tandra. Este un semn foarte intens, dar loial. Cand va gasi iubirea adevarata, va face tot ce trebuie pentru a-si vedea partenerul zambind. Dar este foarte atenta cand isi ofera inima, nu o da oricui. Insa este o femeie careia ii place aventura, adrenalina este esentiala pentru a se simti fericita.

Rac

Daca exista un semn zodiacal care gandeste mai intai cu inima si apoi cu capul, fara indoiala, este vorba despre Rac. Un semn de apa, emotiile fiind cele care ii guverneaza atitudinea. Femeia Rac este foarte sensibila si se poate spune ca onoreaza dragostea oarba. Ea crede cu greu zvonurile despre partener si il pune intotdeauna deasupra tuturor.

Pesti

Femeia din zodia Pesti este sensibila, foarte visatoare si crede cu tarie in dragostea pentru totdeauna. In plus, este o femeie foarte credincioasa si cinstita. Nu subestima niciodata capacitatea ei de a iubi si vei vedea ca si in cele mai proaste momente, este la fel ca vibratiile bune de care toata lumea are nevoie.

Berbec

In incheierea listei apare Berbecul, un semn caruia ii place sa controleze, ii place sa se simta intr-o zona cunoscuta si cand ceva nu merge bine, aceasta femeia cauta o modalitate de a readuce totul la normal. Cand se indragosteste, lumea conteaza mai putin pentru ea, se ofera prea mult si se cufunda in viata partenerului.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea