Zodia ta si dragostea

#horoscop #zodie #relatia #frica

Horoscop. Aceasta este cea mai mare frica a ta intr-o relație, potrivit zodiei

Intr-o relatie amoroasa este normal sa simti frica, gelozie si nesiguranta. Uneori, frica apare din cauza fostilor parteneri, a experientei de divort sau pentru ca ai o stima de sine scazuta. Multe dintre aceste temeri pot fi irationale sau de neinteles, dar trebuie sa le accepti si sa le infrunti.

Exista temeri intr-o relatie si trebuie sa le accepti. Care este cea mai mare frica a ta? Ce te face uneori sa fugi departe?

Aceasta este cea mai mare temere a ta intr-o relatie

Berbec

Daca esti in zodia Berbec, ceea ce te sperie cel mai mult este sa nu-ti pierzi independenta atunci cand intri ntr-o relatie. Ai intotdeauna nevoie de propriul spatiu si timp pentru tine si te temi ca o relatie va schimba acest lucru. Nu uita ca exista si parteneri care nu se incadreaza in tipul posesiv.

Taur

Chiar daca refuzi sa recunosti, adevarul despre tine este ca cei din jur trebuie sa mearga mereu pe drumul tau. Astfel, cea mai mare temere a ta intr-o relatie este legata de compromis: nu vrei sa fii intr-o situatie in care trebuie sa iei decizii impreuna cu o alta persoana.

Gemeni

Gemenii se tem de plictiseala mai mult decat orice in aceasta lume. Cand vine vorba de relatii, cel mai infricosator cosmar al tau va deveni realitate daca tu si partenerul tau intrati intr-o rutina. Nu te vezi decat cu cineva care iti va aminti intotdeauna cum este cand simti fluturi in stomac, dar, din pacate, acel tip de persoana este greu de gasit.

Rac

Cea mai mare temere intr-o relatie a unui nativ nascut in zodia Rac este ca nu va primi inapoi toata dragostea pe care i-o da partenerului. Ti-e teama sa fii cel caruia ii pasa cel mai mult si ofera cel mai mult, in timp ce cealalta persoana iubeste doar pe jumatate.

Leu

Nu suporti nici macar gandul ca ai putea fi inselat. Loialitatea este atat de importanta pentru tine incat ai fi complet devastat sa stii ca persoana pe care o iubesti te-a inlocuit cu altcineva. Eul tau ar fi zdrobit numai la gandul ca partenerul tau considera ca altcineva este mai bun si mai potrivit pentru el decat tine.

Fecioara

Fecioara se teme cel mai mult intr-o relatie sa lase pe cineva sa o cunoasca complet. Iti este frica sa permiteti oricui din aceasta lume sa descopere laturile tale vulnerabile si punctele slabe care sunt ascunse si pe care le porti ca pe o masca. Mai mult, iti este teama ca partenerul iti va vedea imperfectiunile.

Balanta

Daca te-ai nascut in zodia Balantei, cea mai mare frica a ta intr-o relatie este legata de standardele inalte. Adevarul este ca nu te temi de cealalta persoana, iti este frica de tine. Te temi ca nu vei gasi niciodata pe cineva care sa iti indeplinesca toate asteptarile si nevoile.

Scorpion

Scorpionul se teme cel mai mult intr-o relatie sa nu fie injunghiat pe la spate si il ingrozeste gandul ca ar putea sa gaseasca un partener nedrept. Cea mai mare temere este legata de cealalta persoana care ti-ar putea trada increderea si prietenia, pentru ca asta este ceva ce n-ar putea tolera si suporta niciodata.

Sagetator

Daca esti un Sagetator, cea mai mare teama in relatie este cea a dramelor inutile. Desi te bucura emotia mai mult decat oricare alta persoana, adevarul este ca atunci cand te relaxezi, faci tot posibilul pentru a evita argumentele si luptele. Nu vrei sa duci o viata plictisitoare, dar nici nu ai nevoie de cineva care sa-ti fure pacea interioara.

Capricorn

Un Capricorn se teme cel mai mult intr-o relatie sa nu ia decizii cu inima, in loc sa fie rational. Esti intotdeauna, suta la suta cu picioarele pe pamant si urasti sa pierzi controlul din cauza cuiva care poate nu merita.

Varsator

Cand vine vorba de cele mai profunde temeri ale tale, una dintre ele este cu siguranta legata de relatiile romantice. Poate ca nu doresti sa admiti in fata nimanui, nici chiar in sinea ta, dar adevarul este ca iti este foarte frica ca nu este suficient.

Esti ingrozit ca cealalta persoana nu accepta adevarul tau si, mai ales, iti este teama sa cedezi sub presiune si sa schimbi esenta personalitatii tale.

Pesti

Daca esti Peste cel mai teama iti este sa nu fii ranit intr-o relatie si cealalta persoana sa-ti rupa inima. Desigur, acesta este un lucru pe care vrem sa il evitam cu totii, dar cand vine vorba de acest semn zodiacal, aceasta teama il paralizeaza. La sfarsitul zilei, preferii sa fii lasat singur, alungand persoana care inseamna mult pentru tine ca sa nu te mai raneasca emotional.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea