Zodia ta si dragostea

#zodie iubit #indragosti #iubit #cuplu #dragoste

Fereste-te cat poti! Iata care sunt zodiile de care nu trebuie sa te indragostesti

Vrei sa fii iubita toata viata si nimeni sa nu poata interveni in relatia voastra? Atunci inseamna ca trebuie sa iti alegi cu multa atentie partenerul. Pentru ca unii aproape nu merita sa investesti sentimente in relatia cu ei. Fie sunt egoisti, fie sunt superficiali si te vor face rapid sa suferi. Iata de cine sa nu te indragostesti:

Berbec

Berbecul are o energie sexuala de invidiat si e foarte usor sa iti placa de el. Are un farmec aparte care te va face sa ti-l doresti in viata ta, cu atat mai mult ca, indiferent de varsta la care se indragosteste, ai zice ca e un adolescent aflat la prima dragoste. E entuziast si indraznet, dar imediat ce te-a cucerit devine artagos si dominant si nu dureaza mult pana isi pierde interesul fata de tine, lasandu-te brusc cu ochii in soare. Nu are capacitatea de a asculta, iar acest lucru le scoate cel mai usor din sarite pe femei.

Scorpion

Pe nativul acestei zodii si-l doreste orice femeie, pentru ca e bine stiut faptul ca este amantul ideal. Stie tot felul de artificii astfel incat sa te faca sa te simti bine. OK, dar mai departe de atat? Ce trebuie sa stii despre el din start este ca e foarte imprevizibil si ca e greu sa ii anticipezi urmatoarea miscare sau sentimentele pe care le traieste. E si extrem de gelos, motiv pentru care sunt mari sanse sa iti faca viata un calvar. E nerabdator si aspru si reactioneaza dur cand nici nu te astepti. E incapatanat si dominant.

Sagetator

E posibil sa te tenteze prezenta unui Sagetator in viata ta, fiindca e un om energic si vesel, care emana buna dispozitie. Doar ca nu te vei bucura prea mult de ele, fiindca se plictiseste repede si e superficial. In plus, cu cat incerci mai mult sa il tii, cu atat il vei indeparta mai repede. Din dorinta lui continua de libertate are o predispozitie uriasa spre infidelitate. Ii place sa vaneze, sa sa urmareasca si sa tinda cat mai sus, asa ca poate trece usor de la o relatie la alta, iar tu sa fii cea care are de suferit.

Capricorn

Nici de nativul din Capricorn nu e indicat sa te indragostesti in cazul in care esti o persoana care iubeste viata linistita si careia nu ii place scandalul. Acest nativ, inclinat catre perfectiune, iti poate face viata un adevarat calvar. Se cearta din orice, nimic nu e pe placul lui si nimeni nu face nimic asa cum ar face-o el. E rece si autoritar si nu are puterea sa realizeze frumusetea care il inconjoara sau sa iti aprecieze eforturile pe care le faci pentru ca relatia sa mearga bine, dar si pentru binele lui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea