Zodia ta si dragostea

# despartire zodii #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Cum sa treci peste o despartire in functie de zodie

Cine a spus ca despartirile sunt usoare? Desi este unul dintre cele mai dureroase lucruri prin care toti trecem, exista modalitati prin care putem sa ne revenim mult mai usor. tineti cont de sfaturile pentru

Berbec

Mai tineti minte toate planurile pe care doreati sa le materializati si toate dorintele pe care voiati sa le duceti la bun sfarsit? Acesta este momentul oportun. Nu stati in casa si plangeti, ci ocupati-va de propriile proiecte!

Zodia voastra este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai hotarate si puternice, asa ca dovediti asta si in momentele dificile.

Transformati-va in realitate toate planurile si veti vedea cu cata usurinta veti uita de relatiile esuate.

Taur

Chiar daca sunteti o persoana extrem de puternica, aveti ceva dificultati in a trece peste o despartire. Dar nu va faceti griji; natura este prietena voastra.

Sunati-va cele mai bune prietene si mergeti la o plimbare prin natura sau, chiar mai bine, plecati cateva zile intr-o mini vacanta. Nimic nu va va face mai bine decat o deconectare de la rutina si explorarea unor locuri noi.

Luati-va o vacanta si lasati sa se piarda toate sentimentele negative!

Gemeni

Iinlocuiti rutina cu ceva nou, fresh si veti simti cum toate sentimentele legate de vechea relatie vor disparea. Aveti curajul sa faceti o schimbare pe toate planurile si va veti simti eliberate!

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare