Zodia ta si dragostea

#dagoste #horoscop dragoste #predictii #zodii #horoscop #valentines day #ziua indragostitilor #astrologie #dragobete

Cum sa iti suprinzi iubitul/iubita de Ziua Indragostitilor in functie de zodie

Vrei sa ii faci o surpriza placuta partenerei sau partenerului de cuplu, insa esti in pana de idei? Iata cum poti sa iti surprinzi jumatatea de Valentine's Day sau Dragobete, in functie de zodia ei/lui!

Femeia Berbec

Nativele din Berbec sunt femei energice, pline de viata si le place sa faca sport. Un abonament la sala sau o pereche de pantofi sport ar fi ideale pentru ele. Mereu pe fuga si grabita sa termine cat mai repede treburile casnice, un cadou de genul cuptorului cu microunde sau un robot multifunctional ar face-o fericita pe nativa Berbec.

Barbatul Berbec

Pentru ca nu pretuieste atat de mult cadourile materiale cat valorifica surprizele spontane, iubitul tau Berbec va fi placut surprins sa vada ca ai cumparat bilete la un concert bine cotat sau la un meci de fotbal al echipei sale favorite. Organizeaza Ziua Indragostitilor de dimineata pana seara, chiar daca amanati petrecerea ei abia in weekend. Astfel, puteti sa va delectati si cu un film si o masa buna inainte sau dupa distractie!

 

Sursa foto: anotherbeautifulthing.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Top