Zodia ta si dragostea

#linistesti #cuplu #partener #zodie

Cum sa iti linistesti partenerul in functie de zodia in care este nascut

Viata in cuplu este plina de tot felul de momente si, desi unele sunt frumoase sau foarte placute, sunt si unele care, inevitabil, ne ranesc si ne ingrijoreaza. Mai exact, este vorba despre momentul in care celalalt trece prin clipe dificile, tulburatoare sau stresante. Dar tu il poti linisti.

Toate semnele zodiacului au propriile trairi, unele explodeaza imediat, altele o fac discret, dar nimeni nu va nega ca sprijinul partenerului in momentele dificile este esential pentru a ne simti mai bine.

Cele mai bune metode ca sa iti linistesti partenerul in functie de zodia in care este nascut

Berbec

Berbecul are un caracter puternic, este foarte pasional, un adevarat uragan. Asa ca cel mai bun lucru pe care il poti face cand trece printr-un moment greu este sa-i oferi spatiu pentru a se calma, a-si pune ideile in ordine si a se calma.

Taur

Nativul Taur simte ca totul ii face un nod in inima, piept si gat, asa ca cel mai bun lucru pe care il poti face pentru el este sa il lasi sa vorbeasca. Asa se linisteste si oricine il asculta va fi un mare ajutor pentru el.

Gemeni

Ceea ce mangaie si linisteste un nativ din zodia Gemeni cel mai mult, intr-o perioada dificila, este sa-i arati cat de mult vrei sa ai grija de el. Cum ar fi pregatirea unui fel de mancare special sau preferat. Asta  va face minuni pentru linistea sa.

Rac

Racul este unul dintre cele mai sensibile semne ale zodiacului, asa ca atunci cand are o perioada dificila ii place sa se simta protejat. Cuibareste-te cu el pana cand adoarme si totul va fi mai bine cand se va trezi.

Leu

Un alt semn pasional, puternic si exploziv, dar si foarte hotarat. Cel mai bun mod de a calma un partener Leu este sa-i reamintesti cat de mult iti pasa de el, oferindu-i spatiu, dar comunicandu-i ca esti acolo pentru cand va avea  nevoie.

Fecioara

Fecioara se gandeste foarte mult la tot felul de lucruri, meditand asupra lor si cand trece printr-un moment dificil, explodeaza intr-un mod foarte particular, pentru ca nu arata. Abia dupa ce ii acorzi mult timp, inveti sa ii citesti emotiile si atunci poti actiona aducandu-i niste cafea, vin sau bautura preferata.

Balanta

Ceea ce face o Balanta sa se simta bine este sa o lasi in pace cand ajunge acasa. O vei ajuta foarte mult fiind alaturi de ea, fara sa pui intrebari, fara pretentii. Trebuie sa o lasi sa planga pe umarul tau, facand-o  sa simta sprijinul tau.

Scorpion

Caracterul sau este puternic si explodeaza foarte usor, ii creste cu usurinta tensiunea, asa ca cel mai bun lucru pe care il poti face pentru a-l calma este sa-i oferi un masaj.

Sagetator

Este unul dintre cele mai inteligente si mai stabile semne ale zodiacului, asa ca pentru a-l calma trebuie sa-i oferi o experienta unica si de neuitat, mai ales pe plan sexual.

Capricorn

El este coplesit de problemele care il inconjoara, asa ca cel mai bun lucru pentru un Capricorn este o discutie in care sa ii amintesti cat de minunat este si asa isi va recapata increderea in sine.

Varsator

Anima-i ziua cu o surpriza, cum ar fi cel mai frumos buchet de flori pe care il gasesti. Vasatorul nu este o persoana foarte complicata si uneori este suficient sa-l faci sa zambeasca, astfel incat atitudinea lui sa se schimbe complet.

Pesti

Nativul Peste este un caz foarte curios, pentru ca ceea ce isi doreste este cineva care sa explodeze la fel ca el, il lasa sa vorbeasca, da drumul la ceea ce simte si arata ca gandesti la fel ca el, astfel incat sa se poata calma atunci cand simte sprijinul tau.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului