Zodia ta si dragostea

#cifra destinului #data nasterii #predictii #horoscop #astrologie #viata sexuala

Cifra destinului iti dezvaluie totul despre viata ta sexuala

Stiai ca cifra destinului iti poate spune multe secrete despre viata ta sexuala sau a partenerului de cuplu? Afla daca sunteti compatibili in pat si ce isi doreste cu adevarat cel de langa tine in functie de data nasterii.

Pentru a afla care este cifra destinului trebuie sa aduni ziua luna si anul in care te-ai nascut, pana ramane o singura cifra. De exemplu, daca esti nascuta pe data de 14.03.1987 faci urmatorul calcul 1+4+0+3+1+9+8+7= 33. Daca obtii un rezultat din doua cifre aduna-le si pe acestea pana obtii o singura cifra. Astfel, vei avea 3+3= 6. Procedeaza la fel pentru a afla care este cifra destinului partenerului tau sau a oricarei alte persoane.

Cifra destinului 1

Persoanele care au cifra destinului 1 tind sa fie egoiste in asternuturi si sa se gandeasca mai mult la propria placere. Privesc sexul ca pe un concurs si partenerii ca pe candidati. Cu toate acestea sunt considerati de parteneri drept persoane incitante si dornice de aventuri.

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea