Cat de bine te potrivesti cu jumatatea ta, in functie de elementele zodiei voastre

Zodia ta si dragostea

#astrologie #horoscop #predictii #compatibilitate #compatibilitate zodii #dragoste

Cat de bine te potrivesti cu jumatatea ta, in functie de elementele zodiei voastre

Cele 12 zodii ale horoscopului european sunt impartite in patru categorii, in functie de elementele care le guverneaza: foc, apa, pamant si aer. Acestea impart trasaturile comune a cate trei zodii si influenteaza activitatea fiecareia dintre ele.

Reprezentantii anumitor semne zodiacale par sa se inteleaga mai bine cu unele zodii si mai putin bine cu altele. Aceste diferente sunt determinate de elementele care dirijeaza traiectoria fiecareia dintre ele.

Zodiile de foc sunt Berbecul, Leul si Sagetatorul; acesti nativi sunt ambitiosi si mereu concentrati pe actiune. Cele de apa sunt Racul, Scorpionul si Pestii; aceste zodii sunt adesea atrase de latura spirituala si de cea artistica. Categoria zodiilor de Pamant include Taurul, Fecioara si Capricornul - firi creative care se simt cel mai bine in medii naturale, iar cea a zodiilor de aer ii pune la un loc pe Gemeni, Balante si Varsatori, care au in comun creativitatea si dorinta de invatare.

Dupa ce ai depistat din ce categorie faci parte, afla care sunt compatibilitatile tale cu reprezentantii horoscopului guvernati de alte elemente si da-ti seama cat de bine te potrivesti cu partenerul tau:

Compatibilitatile zodiilor de foc

Foc cu foc: Relatia dintre doua semne de foc oscileaza mereu intre doua extreme: pasiune exagerata si certuri din nimic, dramatizate in exces. Din fericire, semnele de foc reusesc sa ierte cu usurinta.

Foc cu pamant: Zodiile de foc sunt temperate cel mai eficient de catre zodiile de pamant. In ciuda faptului ca acestea din urma se adapteaza mai greu la nevoia de nou a zodiilor de foc, relatia nu poate fi decat una stabila.

Foc cu apa: Relatia dintre semnele guvernate de foc si cele guvernate de apa nu este cea mai fericita. Diferentele apar la tot pasul, iar elementele de foc afiseaza un vesnic aer de superioritate in fata celor de apa.

Foc cu aer: Compatibilitatea exista, insa nu neaparat in cazul cuplurilor. Zodiile de foc se vor plictisi repede de ceea ce le pot oferi zodiile de aer.

Compatibilitatile zodiilor de pamant

Pamant cu pamant: Zodiile de pamant se inteleg foarte bine intre ele si reusesc sa-si consolideze relatiile, atat timp cat fiecare dintre parteneri este implinit si pe celelalte planuri decat cel al relatiei.

Pamant cu apa: Elementele de apa sunt cele mai potrivite pentru nativii guvernati de foc. Relatia lor se bazeaza pe sprijin reciproc si pe intelegere.

Pamant cu aer: Pamantul este un pic mai incet si se adapteaza mai greu decat aerul, insa relatia dintre doua semne guvernate de aceste elemente poate fi una stabila si de durata.

Pamant cu foc: Zodiile de pamant reusesc sa modereze actiunile celor de foc, iar relatia lor este una foarte buna si productiva.

Compatibilitatile zodiilor de apa

Apa cu apa: Relatia intre doua zodii de apa este un cutit cu doua taisuri: fie merge foarte bine, daca partenerii reusesc sa-si uneasca energiile, fie este un esec total, daca se lasa ghidati de pesimism.

Apa cu aer: Zodiile de apa evolueaza in ritmul propriu si nu vor accepta agresivitatea celor de aer, care se grabesc mai mereu.

Apa cu foc: Elementele de apa vor fi puse la punct de catre cele de foc, iar acest lucru le va genera frustrari.

Apa cu pamant: Compatiibilitatea atinge perfectiunea, in cazul relatiilor dintre semnele zodiacale de apa si cele de pamant.

Compatibilitatile zodiilor de aer

Aer cu aer: Zodiile de aer isi doresc constant sa evolueze, insa atunci cand se asociaza in anumite activitati, nu fac altceva decat sa se plafoneze.

Aer cu apa: Aerul tanjeste dupa progres, iar apa nu poate tine pasul. Din pacate, aceasta nu este tocmai descrierea cuplului perfect.

Aer cu pamant: Chiar daca zodiile de pamant par sa evolueze intr-un ritm mai incet decat cele de aer, cel putin nu le stau acestora in cale. Sansele de reusita ale acestor doua elemente sunt foarte mari, in cazul unei relatii amoroase.

Aer cu foc: In principiu, elementele de aer le sustin pe cele de pamant. Dar relatia aceasta va involua (sau va evolua, in functie de cum privesti lucrurile) intr-una de prietenie, la foarte scurt timp dupa ce se va stinge pasiunea.

Sursa foto: quoteko.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea