Zodia ta si dragostea

#relatii #femei #zodiac

Acestea sunt femeile zodiacului care cauta relatii de durata

Pentru unele persoane nu exista zi in care sa nu se uite la ce ii prezic astrele, dar dincolo de aceste aspecte, in urma unor studii amanunite s-a descoperit ca relatiile interumane sunt direct proportionale cu fiecare tip de zodie in parte.

Exista anumite femei ale zodiacului care au lasat problemele in urma si doresc sa gaseasca acea persoana  dispusa sa le iubeasca cu aceeasi intensitate ca si ele. Isi doresc o relatie matura si bine conturata.

Acestor femei le place sa aiba alaturi de ele pe cineva correct, care sa fie de partea lor. Sunt intelegatoare, iubitoare si, mai ales, stiu ce merita. Ele doresc relatii de durata. Stiu cine sunt, stiu ce merita si, de aceea cauta parteneri pe masura.

 Femeile zodiacului care cauta relatii de durata

Taur

Este o femeie iubitoare si dedicata. Ea cauta pe cineva care sa o iubeasca in acelasi mod in care o face si ea. Vrea sa fie iubita cu aceeasi intensitate si ii place sa se bucure de lucrurile mari si mici din viata cotidiana.

Rac

Pentru acest semn zodiacal, stabilitatea emotionala este esentiala. De aceea, nativele din zodiac Taur cauta pe cineva care sa genereze acea pace interioara si cu care sa poata impartasi fiecare moment din viata lor, o persoana cu care sa se inteleaga si in momentele bune, dar si in cele mai putin placute.

Capricorn

Femeia din Capricorn isi cauta cu atentie partenerul pentru a inchega o familie si un camin, unde dragostea triumfa si ramane puternica pentru totdeauna.

Pesti

Femeile din aceasta zodie vor oferi dragostea cui crede ca merita si vor avea mereu inima deschisa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea