Zodia ta si dragostea

#atragatoare #femei frumoase #sexy #zodii

4 zodii de femei carora niciun barbat nu le rezista

Sunt frumoase, sunt sexy si inteligente. Practic, au parte de combinatia ideala de calitati astfel incat barbatii sa le considere irezistibile. Vorbim despre femeile nascute cu precadere in patru dintre zodii si care au darul de a le oferi barbatilor placeri nebanuite:

Berbec

Femeia din zodia Berbec este extrem de pasionala. Ea este foarte activa, energica, dar si impulsiva, iar barbatilor le place atitudinea aceasta rebela a lor. Are o imaginatie bogata si chiar s-ar putea spune despre ea ca are inclinatii perverse, cu fantezii care mai de care mai interesante. Este partenera ideala pentru aventuri sau pentru relatiile extraconjugale. Tot ce e tentant o ispiteste, pentru ca vrea sa isi confirme mereu valoarea.

Sagetator

Femeia Sagetator s-a nascut sa iubeasca. Are multa dragoste de daruit, dar si o atitudine libera, foarte senzuala. E vesela, glumeata, mereu cu zambetul pe buze, ceea ce ii atrage pe barbati. Are o sexualitate iesita din comun, extrem de incitanta. E curtezana perfecta, stiind ceea ce trebuie sa ofere pentru a-si duce partenerul in al noualea cer. Se indragosteste repede si are o predispozitie catre infidelitate, tocmai din cauza felului sau pasional de a fi.

Scorpion

Femeia Scorpion este o cuceritoare desavarsita. E dezinhibata si are inclinatii catre agresivitate sexuala. Si ea, la randul ei, este predispusa spre infidelitate, putant fi trecuta la categoria „cea mai buna amanta”. E seducatoare si misterioasa si ofera pasiune continua. Cauta doar acele relatii care ii aduc satisfactie carnala. Este capabila sa ofere la randul sau un univers sexual extrem de atragator prin intermediul unor experiente lipsite de inhibitii. 

Leu

Femeia Leu adora sa fie in centrul atentiei, sa iasa in evidenta, astfel ca va face tot ce-i sta in putinta pentru a fi remarcata. Cucereste cu usurinta si este adorata de barbati, cu atat mai mult cu cat stie sa isi satisfaca partenerul, dovedind intotdeauna ca este cea mai cea. Barbatii cad usor prada avansurilor ei insistente si magulitoare. Iar daca acestia ii arata adoratie, atunci ea ii va rasplati cu partide de amor de neuitat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare