Zodia ta si dragostea

#barbati cu inima de piatra #astrologie

3 zodii de barbati cu inima de piatra. Sunt incapabili sa iubeasca!

Orice femeie viseaza la acea relatie perfecta, plina de iubire si respect reciproc. Insa, realitatea poate fi zguduitoare, iar de multe ori, inainte ca o persoana sa-si gaseasca marea iubire, trece prin mai multe episoade de suferinta. De multe ori, aceste episoade apar in urma alegerii unui partener nepotrivit, care este incapabil sa iubeasca. 

 

Iata care sunt cele trei zodii de barbati de care trebuie sa fugi cat te tin picioarele daca iti doresti o relatie serioasa.

Leu

Leii sunt persoane care te pacalesc usor cu declaratiile pe care le fac, insa acestea nu sunt deloc sincere. In realitate Leii traiesc doar pentru ei si nimeni nu este mai important decat propria persoana. Sunt persoane egoiste, capricioase, care doresc sa fie mereu in centrul atentiei si sa nu se implice in relatii serioase. 

Gemeni

Gemenii sunt persoane duale care joaca pe mai multe fronturi. Cu toate acestea, le au cu vorbele si stiu cum sa pacaleasca usor o femeie si sa o convinga ca are sentimente sincere pentru aceasta. In realitate insa, cand relatia incepe sa devina mai serioasa fug cat ii tin picioarele.

Capricorn

Barbatul Capricorn este preocupat doar de cariera si de propria persoana. Nu are timp si nu este dispus sa se implice intr-o relatie amoroasa. Acesti nativi, considera relatiile pierdere de timp si bani. Te pot pacali la inceput ca isi doresc relatii serioase, insa de indata ce lucrurile incep sa devina mai serioase, pleaca fara sa se gandeasca o clipa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului