Zodia ta si dragostea

#interes #zodii #astrologie #iubire

3 zodii care nu iubesc cu adevarat. Intra in relatii doar din interes

 

 O relatie trebuie sa fie despre dragoste, iubire si intelegere. Insa nu este intotdeauna asa, deoarece exista persoane care nu sunt interesate de sentimente ci doar de castigurile pe care le obtin in urma unei relatii. Exista trei zodii care nu iubesc niciodata cu adevara. Iata ce zodii intra intra intr-o relatie doar pentru castigurile materiale.

Scorpion

Desigur, exista cateva exceptii, insa sunt mici. Cei mai multi Scorpioni, indiferent ca este vorba despre femei sau barbati, intra in relatii doar din interes. Pentru ei o relatie inseamna impartasirea bunurilor materiale. La inceputul unei relatii ar face orice pentru a obtine cat mai multe beneficii de pe urma acesteia.  

Leu

Leii iubesc luxul! Acesti nativi vor fi mereu in cautarea unui partener care sa le satisfaca aceasta latura. Care sa le ofere cat mai mute bunuri materiale si sa-i tina in puf. Isi doresc o viata luxurianta si extravaganta si ar face orice pentru a o obtine, tocmai de aceea, pentru acesti nativi, sentimentele nu sunt importante ci doar beneficiile materiale pe care le obtin in urma unei relatii.

Sagetator

Sagetatorii sunt adesea reci si distanti si dau impresia ca le pasa doar de ei. In realitate insa le mai pasa de un lucru: banii. Acesti nativi nu intra in relatii pentru ca se indragostesc, ci deoarece vor sa obtina o viata luxoasa ca sa-si poata indeplini toate nevoiele materiale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea