Zodia ta si cariera

#job #astrologie #horoscop #zodii #loc de mucna

Ce job sa alegi in 2014, in functie de zodia ta

2014 se anunta a fi anul evolutiilor pe toate planurile, inclusiv in cariera. Acum este momentul sa speculezi din plin toata determinarea de care poti da dovada, pentru a te implini cu adevarat din punct de vedere profesional. Comunicarea cu cei din jur, creativitatea si ideile indraznete sunt punctele forte pe care sa mizezi in noul an. Iata ce job sa alegi in 2014, in functie de zodia ta!

Berbec

Marele avantaj al zodiei tale este ca nu duce lipsa de ambitie, forta si dinamism. Daca iti doresti o schimbare in 2014, contextul astral in care te afli te ajuta sa urci pe scara ierarhica. Nu te mai multumi cu un simplu post de executie, intrucat anul acesta ai toate sansele sa ajungi la conducere. Aplica pentru un post de coordonator sau manager!

Taur

Negocierile avantajoase din punct de vedere financiar iti surad in 2014, motiv pentru care ar fi bine sa te indrepti catre un domeniu sau proiect in care sa speculezi acest atu important. Anul acesta, poti incepe un parteneriat nou la serviciu, iti poti incerca norocul ca antreprenor sau ai putea excela in domeniul marketingului.

Gemeni

Intrucat inovatia este cuvantul de ordine in anul 2014, iar zodia ta se numara printre cele mai creative, ai face bine sa te indrepti catre un job care sa iti permita sa folosesti aceasta aptitudine. Orienteaza-te catre o activitate artistica, unde ai sansa sa revolutionezi lumea cu ideile tale stralucite, fie ca o faci ca pictor, muzician sau arhitect.

Rac

Mintea ta stralucita si gandirea laterala iti pot aduce multe beneficii in 2014, anul schimbarilor pozitive. Incearca-ti norocul in afaceri sau aplica pentru un post de broker, unde vei putea cu adevarat sa iti accesezi capacitatile intelectuale. Ai si o intuitie buna, deci nu ezita sa joci la Bursa.

Leu

Domeniile in care firea ta carismatica, jucausa si dornica de atentie sunt cele in care poti evolua profesional anul acesta. Vei face cu siguranta performanta ca specialist in relatii publice, coordonator de evenimente in aria entertainmentului, crainic radio/TV sau artist. Daca ai voce, incepe urgent un curs de canto. Daca te misti ca un zeu, incearca sa iei cateva cursuri de dans.

Fecioara

Atentia ta pentru detalii este un atribut innascut si iti poate fi de mare folos in cariera anul acesta. In 2014, abilitatile tale de lider vor iesi in evidenta, deci nu rata nicio oportunitate sa le folosesti la randament maxim. Indreapta-te catre domenii tehnice, precum IT-ul, presa online, web-design-ul etc.

Balanta

Fiind o zodie de aer, nu duci lipsa de creativitate, insa in casa carierei tale succesul din 2014 se anunta mai degraba in domenii mai serioase. Cum iti place sa pui totul in balanta si sa lupti pentru adevar, acum este momentul sa te lansezi intr-un domeniu juridic. La fel de bine te poti descurca si in contabilitate sau domeniul bancar.

Scorpion

In 2014, te va domina o dorinta aprinsa de a-ti atinge scopurile cu multa hotarare. Daca ai posibilitatea sa conduci o echipa numeroasa de oameni, accepta provocarea, astrele sunt de partea ta. Alege domenii in care poti sa te impui, sa iti arati forta si puterea de dominare.

Sagetator

Vei resimti un interes acut pentru acumularea resurselor financiare care iti lipsesc in 2014, de aceea este bine ca anul acesta sa iti indrepti atentia catre afaceri, achizitii, accesare de fonduri sau credite. Poti avea succes in activitati profesionale colective, insa nu cu o expunere prea mare la public. Sunt favorizate, in cazul tau, studiile, specializarile si colaborarile la distanta.

Capricorn

In 2014, te asteapta o serie de evenimente importante in cariera, datorita plantei Marte. Este importanti sa te implici, sa preiei conducere si sa actionezi. Angajeaza-te in proiecte colective, grupuri mari profesionale, festivitati, conferinta, adunari cu public larg etc. In aceste arii de activitate poti obtine rezultate spectaculoase anul acesta.

Varsator

In 2014, cariera va fi pe primul plan pentru tine. Te poti afirma cu brio intr-un domeniu nou de activitate sau iti poti consolida pozitia deja existenta la serviciu. Cauta un job in strainatate, in domeniul culturii, invatamantului sau spiritualitatii. Negocierile sunt si ele favorizate, astfel ca poti incerca un job in vanzari.

Pesti

Profesional, anul 2014 iti aduce multe vesti bune, daca nu cumva decizi sa fii inactiv. Incearca un job intr-un domeniu care te lasa sa fii creativ, sa aduci propria contributie la bunul mers al lucrurilor. Domeniile agricol, tehnologic sau marketingul te pot avantaja anul acesta.

Sursa foto: thejobsearchjourney.blogspot.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro