Zodia ta si cariera

#astrologie #cariera #predictii #destin #imbogatire #cifra #cifra destinului #numarul destinului #noroc bani

Cate sanse ai sa te imbogatesti? Cifra destinului tau are raspunsul!

Tu stii ce spune data nasterii tale despre tine, potrivit numerologiei? Iti este sortit sa-ti intalnesti marea dragoste, sa faci cariera sau sa te imbogatesti? Cifra destinului tau iti poate oferi foarte multe informatii cu privire la lucrurile care ti se vor intampla de-a lungul vietii, asadar nu ar trebui sa o ignori.

Vrei sa afli ce sanse exista sa devii bogat/a? Calculeaza-ti cifra destinului si vei sti cat te ajuta astrele sa cunosti luxul si belsugul. Aduna cifrele datei tale de nastere (zi, luna, an) si apoi cifrele numarului pe care l-ai obtinut, in mod repetat daca este nevoie, pana cand obtii o cifra cuprinsa intre 1 si 9.

Exemplu: 12.03.1980 => 1+2+0+3+1+9+8+0 = 24 => 2+4 = 8!

Iata care este semnificatia cifrei destinului in ceea ce priveste aspectul financiar al vietii tale:

Numarul destinului este 1

Destinul tau este sa te imbogatesti, insa trebuie sa faci acest lucru pe cont propriu. Este foarte important sa inveti sa iti asumi riscuri si sa fii perseverent/a, indiferent daca ai parte sau nu de sustinerea celor din jurul tau. Ai idei creative pe care le poti valorifica doar singur/a, asa ca nu incerca sa atingi succesul financiar prin colaborari cu alte persoane.

Numarul destinului este 2

Valorile etice sunt cele care iti influenteaza bunastarea materiala. Ai tendinta de a te implica foarte mult in ceea ce faci, iar in momentul cand mai lucrezi si cu alte persoane este posibil sa le coplesesti cu puterea ta de munca si cu ambitia de care dai dovada. Fii diplomat/a si lasa-i pe altii sa se ocupe de problemele administrative, daca vrei sa te imbogatesti.

Numarul destinului este 3

Vei putea cunoaste succesul financiar doar daca reusesti sa-ti recunosti si sa-ti valorifici calitatile. Ai putea sa iti incerci norocul intr-o cariera artistica sau in activitati care ii amuza pe oameni. Esti o persoana capabila sa atraga atentia celor din jur si ar trebui sa profiti din plin de acest avantaj.

Numarul destinului este 4

Nu esti genul de persoana care obtine cu usurinta ceea ce isi doreste, iar acest lucru este valabil si in plan financiar. Marele tau avantaj este ca iti place ceea ce faci si ca esti capabil/a sa iti asumi responsabilitatea unei cariere care implica foarte multa munca. Orele suplimentare sunt cheia catre succesul tau financiar.

Numarul destinului este 5

Succesul tau financiar depinde mai mult de atitudine decat de sansa. Din pacate, esti genul de persoana care se intinde mai mult decat ii este plapuma. De aceea, ai nevoie de un asociat sau de un colaborator care sa te ajute sa te abtii de la anumite tentatii pentru care arunci tu banii pe fereastra.

Numarul destinului este 6

Esti una dintre putinele persoane care nu viseaza la lux si opulenta, asa ca succesul financiar nu este o prioritate pentru tine. Si tocmai pentru ca nu te straduiesti sa obtii castiguri materiale prea mari, nici nu le vei putea avea. Cu toate astea, esti mereu multumit/a si fericit/a si stii sa apreciezi ceea ce iti ofera viata, chiar daca asta nu inseamna neaparat belsug.

Numarul destinului este 7

Iti este atat de teama de saracie, incat nu iti vei putea asuma niciodata riscurile unei afaceri de pe urma careia ai putea avea castiguri foarte mari. Din aceasta cauza, sansele tale de a te imbogati peste noapte sunt destul de reduse, pentru ca esti o fire foarte calculata si foarte prudenta in ceea ce priveste investitiile. Fa-ti curaj si risca, daca vrei sa te imbogatesti.

Numarul destinului este 8

Bogatia este unul dintre telurile tale cele mai importante. Chiar daca nu ai atins-o inca, te gandesti zi si noapte la asta. Singurul lucru care te-ar putea impiedica sa o obtii este tocmai lipsa ta de rabdare, care ti-ar putea pune bete-n roate uneori, mai ales in situatiile in care este posibil sa actionezi impulsiv.

Numarul destinului este 9

Nu iti doresti sa obtii venituri neasteptate, asa ca ti-ai indreptat cariera intr-o zona sigura. Cele mai potrivite profesii pentru tine sunt cele care iti asigura un venit constant si sigur, din care poti trai decent, asa cum sunt medicina sau avocatura. Fii bun in ceea ce faci si vei reusi sa iesi in evidenta si sa obtii succesul mult dorit.

Sursa foto: bornrich.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare