Cele mai citite despre viata marte

Digestie si absorbtie optime de la PEDIGREE® pentru caini fericiti si plini de viata intreaga zi

Sunt unii oameni care iubesc cainii atat de mult incat si-au transformat aceasta pasiune in profesie, dedicadu-si intregul lor timp studierii si intelegerii lucrurilor care-i fac pe caini fericiti si foarte fericiti.


 

Asa sunt si expertii nostrii de la PEDIGREE din cadrul Centrului

Zodia lui iti arata cum sa-l cuceresti

Daca vrei sa-i afli punctul sensibil si sa-l cuceresti, trebuie doar sa-i cunosti zodia si sa-ti pregasesti "arsenalul". Fiecare nativ al zodiacului are o imagine despre femeia ideala, potrivita personalitatii lui.

Cum sa scapi de puricii din locuinta

Daca animalele de companie au purici, riscul ca acesti paraziti sa ajunga si in locuinta ta este foarte mare, caci puricii se inmultesc foarte rapid. O femela poate depune un ou pe ora, in decursul a 3 luni de viata!

Cele mai noi despre viata marte

O noua sansa pentru scaderea mortalitatii provocate de cancerul de col uterin si de cancerul de san

Ieri a avut loc la Bucuresti, lansarea oficiala a Societatii Romane de Medicina Preventiva (SRMP), organizatie non-profit al carei scop este promovarea medicinei preventive in ceea ce priveste bolile oncologice si cronice.

Stai acasa sau mergi la cursuri de project management? Decizia iti poate schimba cariera!

Foarte multi oameni prefera sa stea, atat la propriu, cat si la figurat, in zona lor de confort, fie in viata personala, fie in cea profesionala, iar aceasta decizie nu este deloc una de condamnat. Pana la urma, fiecare hotaraste ce face cu propriul timp si cu celelalte resurse de care dispune, scopul final fiind linistea si implinirea, din toate punctele de vedere. Totusi, ceea ce neglijeaza cei din categoria respectiva sunt oportunitatile pe care le rateaza printr-o astfel de atitudine, iar rationamentul se aplica inclusiv unor cursuri de project management, asa cum vei vedea in continuare.

DPH vine cu peste 30 de noi aparitii editoriale, ateliere de gestionare a emotiilor, de educatie financiara si de mediu, alaturi de reduceri de pana la 70% la Targul de Carte Gaudeamus

Didactica Publishing House prezinta peste 30 de noi titluri, multe dintre acestea semnate de autori romani, consacrati, dar si debutanti, la Targul de Carte Gaudeamus, care are loc la Bucuresti in perioada 7-11 decembrie. De asemenea, editura a pregatit ateliere de creatie, de gestionare a emotiilor, de mediu sau de educatie financiara, precum si intalniri cu autorii, pachete speciale de Craciun si reduceri.