Vedete internationale

#tinute regale #vedete extern #showbiz #beyonce #kate middleton #ducesa de Cambridge

Viitoarea regina a Marii Britanii versus Regina muzicii pop. Care este mai stilata?

O intalnire "regala" a avut loc zilele trecute la New York. Beyonce, regina muzicii pop, si ducesa de Cambridge s-au intalnit la un eveniment sportiv. Prilej pentru fani sa le admire tinutele, dar si sa faca o comparatie intre stilurile vestimentare pe care cele doua le abordeaza.

Aflati intr-un turneu de cateva zile in Statele Unite, Printul William si Ducesa Kate au avut parte de cateva intalniri mai mult sau mai putin oficiale. La meciul de baschet dintre Brooklyn Nets si Cleveland Cavaliers, cei doi s-au intalnit cu doua staruri din showbiz-ul international, Beyonce si Jay Z. Prilej pentru spectatori de a face o multime de fotografii cu cele patru vedete.

Sursa foto: people.com

Sotia printului William, care a venit direct de la receptia oferita de Chelsea Clinton, nu a mai avut timp sa se schimbe, astfel ca a purtat o pereche de pantaloni skinny si un pardesiu in stil tunica, creatie a designerului american Tory Burch, si pantofi negri cu toc.



Beyonce, in schimb, a imbracat o fusta neagra tip creion si o camasa alba, cu imprimeuri mici, si pantofi clasici.

CITESTE SI:

Cum se pregatesc vedetele pentru Sarbatori
Un actor celebru s-a logodit cu profa de yoga. Uite cu ce lectie a reusit sa-l cucereasca!
Drama teribila! O prezentatoare TV celebra, ucisa de sotul sau


Doua celebritati, doua stiluri


Sursa foto: glamour.com

Atat Kate, cat si Beyonce sunt extrem de iubite de publicul din intreaga lume. Insa nu au foarte multe alte lucruri in comun.

Sursa foto: timeinc.net

Ducesa de Cambridge adopta tinute destul de clasice, decente, am putea spune, ori rochii elegante, asa cum a fost la receptia oferita la inceputul saptamanii la Metropolitan Museum de la New York, cand ducesa a stralucit pur si simplu intr-o rochie de seara albastra, semnata Jenny Packham.


Sursa foto: gotceleb.com

Si Beyonce stie cum sa faca furori atunci cand paseste pe covorul rosu, asa cum s-a intamplat recent, la Gala Video Music Awards, spre exemplu. Insa statutul de diva al lui Beyonce ii permite sa poarte si costumatii extrem de sexy, precum rochia grena mulata si cu laterale transparente, creata de Zuhair Murad.

Sursa foto: mirror.co.uk


Sursa foto: popsugar.com

Astfel, daca ducesa si-a dezgolit prea mult picioarele in unele ocazii, totul a fost un accident, insa ciocolatia cantareata stie cum sa isi puna in valoare trupul si formele prin tinute foarte senzuale, nu doar atunci cand urca pe scena.

Sursa foto: nymag.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului