Vedete internationale

#Meghan Markle divort # meghan markle mireasa

Vesti triste din Marea Britanie! Meghan Markle si printul Harry ar fi in prag de divort

Meghan Markle si printul Harry ar trece printr-o perioada foarte grea. Se zvoneste ca ducii de Sussex nu s-ar mai intelege si ca exista pericolul unui nou divort la Casa Regala.

Ambika Shetty Khan, jurnalista care studiaza indeaproape toate evenimentele ce au loc la Casa Regala, a declarat ca Meghan Markle a creat numai probleme in familia regala si ca nu reuseste sa se integreze.

Meghan este oaia neagră a familiei, care nu dorește să învețe și nu înțelege cultura britanică. În plus, își dezamăgește toată familia și nu încearcă să se acomodeze cu noua familie”, a declarat Ambika Shetty Khan, potrivit ibtimes.com

Apropiati ai familiei regale spun ca Meghan Markle s-ar fi folosit de mariajul cu Harry pentru a castiga notorietate. ”Și-a obținut publicitatea plătită de familia regală”, spune Dianne.

La rândul său, Angela Mollard consideră că mariajul celor doi se află în pericol, cu atât mai mult cu cât statisticile precizează că 42% din familiile britanice ajung la divorț. Iar Meghan și Harry ar trebui să depună eforturi mult mai mari pentru a evita destrămarea căsătoriei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului