Vedete internationale

#sarcina britney spears # britney spears insarcinata #britney spears

Veste soc! Britney Spears este insarcinata! Primele declaratii ale cantaretei

In timpul audierilor pentru scoaterea de sub tutela, Britney Spears a declarat in fata jdecatoarei Brenda Penny ca una dintre cauzele aranjamentului este scoaterea unui dispozitiv intrauterin, deoarece dorea sa aiba mai multi copii.

 

Astazi, fanii cantaretei au aflat ca Britney Spears a obtinut ceea ce si-a dorit, deoarece artista a anuntat ca este insarcinata cu cel de-al treilea copil. Britney a dat vestea pe Instagram. 

In stilul ei obisnuit, plin de meandre si emoji, Britney i-a informat pe fani ca excursia ei la Maui a inclus si vestea unui bebelus care se afla pe drum. De asemenea, cantareata s-a referit la Sam Asghari ca fiind "sotul" ei, chiar daca nu a confirmat niciodata ca cei doi au spus "Da" dupa logodna lor din septembrie 2021.

"Am slabit atat de mult pentru a merge in vanata in Maui, doar pentru a o lua inapoi 🤷🏼🤷🏼🤷🏼 ... M-am gandit 'Doamne ... ce s-a intamplat cu stomacul meu ???'. Sotul meu mi-a spus "Nu, esti insarcinata cu mancare, prostuto 🤪 !!!". Asa ca am facut un test de sarcina ... si uhhhhh ei bine ... voi avea un copil 👶🏼 ... 4 zile mai tarziu am ramas putin mai insarcinata de la mancare 🤰🏼🙈🙈🙈 Creste !!!! Daca sunt 2 acolo ... s-ar putea sa o pierd 😬😬😬😬😬😬 ... Evident ca nu voi mai iesi atat de mult in oras din cauza paparazzilor care vor face poze cu mine 💴 pe bani 📸 asa cum din pacate au facut-o deja."

 

 

Britney a mai declarat in mesajul ei ca in trecut, in timpul sarcinii a suferit de depresie perinatala, lucru de care in cele vremuri nu se vorbea. Acum este fericita ca femeile vorbesc despre asta si nu mai este un secret.

"Este greu, pentru ca atunci cand am fost insarcinata am avut depresie perinatala ... trebuie sa spun ca a fost oribil 😔 ... pe atunci femeile nu vorbeau despre asta... unii oameni considerau ca este periculos daca o femeie se plange de asa ceva in timpul sarcinii ... dar acum femeile vorbesc despre asta in fiecare zi... Multumesc lui Isus ca nu trebuie sa mai tinem aceasta durere secreta. 🤫 😬😬😬 ... De data aceasta voi face yoga 🧘 in fiecare zi!!! Imprastiind multa bucurie si iubire 💕 !!!", a mai scris Britney Spears in mesaj.

FOTO:  instagram.com/britneyspears/

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului