Vedete internationale

#cander vedete #Marissa Jaret Winokur # Yulia Volkova #boli vedete #vedete extern #monica tatoiu #showbiz #sofia vergara #cancer

Vedete pana in 30 de ani diagnosticate cu cancer. Vezi cine a supravietuit!

Chiar daca au bani, succes si sunt frumoase, vedetele nu au imunitate la cancer, dovada stand numarul tot mai mare de celebritati care cad victima acestei maladii necrutatoare, la varste din ce in ce mai fragede. Iata cateva dintre celebritatile care au fost diagnosticate cu cancer inainte de varsta de 30 de ani si cum au luptat cu tumorile!

1. Yulia Volkova

Numele Yuliei Volkova, jumatatea bruneta a fostei trupe pop-rock t.A.t.u, care a facut furori la inceputul anilor 2000, a tinut recent, capul de afis al tabloidelor, dupa ce s-a aflat ca tanara rusoaica sufera de cancer laringian. Artista are doar 29 de ani si deja a trecut printr-o interventie chirurgicala la o clinica din Coreea, care se pare ca nu a avut succes. Nu se cunosc detalii legate de ce urmeaza sa faca artista dupa esecul operatiei suferite in Coreea, cert este insa ca nu si-a abandonat cariera. Vedeta a fost surprinsa recent sustinand un concert si participand la evenimente pentru promovarea propriei sale colectii de pantofi.

Citeste si:

3 barbati celebri pe care se bat femeile

Mircea Solcanu, somer a doua oara anul acesta. 3 vedete care si-au ratat cariera in televiziune

3 vedete care vor deveni in curand mamici. Care este mai frumoasa?

 

2. Monica Tatoiu

Monica Tatoiu, in varsta de 58 de ani, este una dintre supravietuitoarele a doua lupte cu cancerul. Fosta directoare a unei celebre companii de cosmetice a fost diagnosticata prima oara la 23 de ani, cu cancer uterin in faza a doua, de care a scapat ca prin minune. In 2010, tumorile canceroase i-au invadat din nou organismul, de data aceasta la nivelul sanilor, dar, ca si in trecut, a refuzat sa isi faca mastectomia. Femeia de afaceri sustine ca a scapat de cancer cu o reteta naturista minune preparata din laptisor de matca, miere de salcam, polen si propolis.

3. Sofia Vergara

Frumoasa actrita Sofia Vergara se declara o fericita invingatoare a cancerului. Vedeta a fost diagnosticata cu cancer tiroidian la varsta de 28 de ani. A dus o adevarata lupta pentru supravietuire la acel moment: si-a extirpat tumoarea si a facut radioterapie. 12 ani mai tarziu a declarat ca sanatatea ei este "sub control", semn ca a tinut in frau orice tentativa de recidiva a maladiei.

4. Marissa Jaret Winokur

Actrita Marissa Jaret Winokur, cunoscuta publicului din aparitia in musicalul Hairspray si castigatoare a premiului Tony, a fost diagnosticata cu cancer cervical la varsta de 27 de ani, dupa un control de rutina. Vedeta a avut nevoie de o histerectomie (indepartarea totala a uterului), dupa ce prima interventie, de scoatere a tumorii de la nivelul colului nu a functionat, iar cancerul s-a extins si la alte organe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare