Vedete internationale

#denise richards #elizabeth taylor #shania twain #vedete extern #furturi iubiti

Vedete care s-au cuplat cu fostii iubiti ai celor mai bune prietene

Viata amoroasa a vedetelor se transforma uneori in adevarate telenovele. Scandaluri, lacrimi amare si chiar furturi de iubiti intre cele mai bune prietene din showbiz. Acesta sunt principalele momente ale dragostei in era moderna a showbizului. Iata cateva vedete care s-au cuplat cu fostii iubiti ai celor mai bune prietene.

1. Denise Richards

La cateva luni dupa ce a depus actele de divort de cantaretul Richie Sambora, in 2006, actrita Heather Locklear a aflat cu stupoare ca fostul sau partener de viata s-a cuplat cu o buna prientena de-a sa, Denise Richards, care tocmai trecea si ea printr-o despartire dureroasa de actorul Charlie Sheen.

"Din pacate, prietenia noastra a luat sfarsit, sunt foarte trista ca s-a intamplat asta. As vrea ca presa sa nu mai insiste pe acest subiect, s-asa atat de sensibil pentru mine, care trec deja prin dezamgirea unui divort", a declarat Heather Locklear.

In cele din urma, Heather s-a obisnuit cu ideea ca prietena sa a tradat-o, insa relatia lui Denise cu Sambora s-a terminat brusc si ea in anul 2012.

2. Shania Twain

Pentru ca tot a venit vorba de povesti de dragoste complicate, cantareata de muzica country Shania Twain a marturisit in anul 2009 ca se afla intr-o relatie cu omul de afaceri Frederic Thiebaud. Cu un an inainte insa, artista a divortat de sotul sau Robert "Mutt" Lange, din cauza unei presupuse aventuri pe care aceasta a avut-o cu o prietena apropiata de-a familiei, Marie-Anne Thiebaud, chiar fosta sotie a noului sau iubit.

In ianuarie 2011, Shania Twain si Thiebaud s-au si casatorit pe o plaja privata din Puerto Rico.


3. Elizabeth Taylor

Actrita Elizabeth Taylor este binecunoscuta pentru viata sa amoroasa extrem de tumultuoasa. Astfel ca, dupa moartea celui de-al treilea sot al sau, Mike Todd, actrita s-a consolat in bratele unuia dintre cei mai buni prieteni ai acestuia, Eddie Fisher, care era casatorit cu prietena lui Taylor, Debbie Reynolds.

In final, Eddie si-a parasit sotia si a devenit cel de-al patrulea sot al actritei. Intrebata daca a avut vreo implicatie in divortul lui Fisher, Elizabeth Taylor a avut un raspuns uimitor: "Nu poti sa destrami un mariaj fericit. Debbie si Eddie nu au fost niciodata fericiti impreuna".




Sursa foto: cinemagia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare