Vedete internationale

#vedete #lady gaga #stiri vedete #vedete generoase #vedete extern

3 vedete care au surprins cu marinimia lor

Faima si banii par sa nu fi afectat marinimia multor vedete, chiar daca, in general, majoritatea celebritatilor se lasa purtate de val si, odata ce castiga notorietate, uita de suferinta celor din jur. Cu toate ca lumea sclipitoare a lumii mondene este plina de egoism, rivalitati, aceasta are insa cateve vedete cu suflet de aur. Iata cateva dintre acestea:

1. Lady Gaga

Desi pare o fire extrem de introvertita si in acelasi timp foarte aroganta, Lady Gaga este insa un suflet extrem de marinimos si sensibil, mai ales cand vine vorba despre suferintele semenilor sai.

De curand, cantareata a uimit cu un gest extrem de emotionat. Aflata la un eveniment public, artista s-a desprins din multime si s-a dus la un cersetor pentru a face o poza cu el. Acesta a ramas uimit de gestul vedetei si a incercat sa se retraga, spunandu-i in acelasi timp cantaretei ca nu este bine sa se apropie de el deoarece miroase urat. Reactia artistei a fost una surprinzatoare: "Nu-ti face griji. Si eu miros urat!", i-a raspuns Lady Gaga cersetorului. In plus, Lady Gaga l-a rasplatit pe tanarul cersetor si cu cativa banuti.



2. Tom Cruise

Actorul Tom Cruise nu doar ca este una dintre cele mai marinimoase vedete din lume, el chiar salveaza vieti. La inceputul acestui an, actorul a fost martorul unui accident de masina. Vedeta a sunat imediat la Ambulanta, a stat cu victima in permanenta si a si platit spitalizarea acesteia, in valoare de 7.000 de dolari. De asemenea, intr-o zi cand se afla cu iahtul la plimbare, Tom Cruise a vazut o nava in flacari, care se scufunda usor. El a anuntat autoritatile, insa intre timp a mers catre barca si a scos chiar el toti membrii echipajului din flacari, in siguranta.

CITESTE SI 

Meciul celebritatilor: vedete bune versus vedete rele

3. Keanu Reeves

Actorul Keanu Reeves daruieste o mare parte din salariul sau oamenilor aflati in impas, dar si pentru realizarea a diverse proiecte in care se implica. Actorul a devenit extrem de sensibil fata de suferinta altora, dupa ce sora sa a fost diagnosticata cu leucemie. Din acel moment, el si-a dedicat intreaga viata pentru a o ajuta. S-a ocupat indeaproape de ingrijirea sa si si-a donat toate economiile spitalelor in care sora sa a fost tratata pentru ca medicii sa faca cercetari in vederea gasirii un leac pentru aceasta boala crunta.

Sursa foto: vulture.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului