Vedete internationale

#lady gaga #angelina jolie #hugh jackman #vedete extern #boli vedete

Vedete care au invins cele mai crunte boli in 2013

Fiecare an aduce cu el o multime de povesti in showbiz. Chiar daca par invincibile si lipsite de probleme, vedetele intampina si ele nenumarate greutati. In acest sens, multe celebritati au luat masuri drastice in ceea ce priveste stilul lor de viata.


Beyonce si Jay-Z au devenit vegetarieni, Michelle Obama si-a propus sa bea mai multa apa, iar Gisele Bundchen a inceput sa practice yoga impreuna cu fiica sa. Toate aceste masuri au fost luate de vedete, dupa ce mai multi colegi de breasla s-au confruntat cu grave probleme de sanatate. Iata cateva vedete care au reusit insa sa invinga cele mai crunte maladii in 2013 si ale caror povesti pline de curaj te pot inspira si pe tine in acest nou an.

1. Angelina Jolie

Actrita Angelina Jolie a uimit pe toata lumea in luna mai 2013, cand a luat decizia de a face o dubla mastectomie. Actrita a explicat ca aceasta masura era primordiala pentru sanatatea sa, deoarece era purtatoare a unei gene ereditare ce ii crestea riscul de face cancer la san si ovarian.

"Doctorii au estimat ca am avut un risc de 87% de a face cancer de san si un risc de 50% de cancer ovarian. Dupa ce am aflat acest lucru, am decis sa minimizez acest risc prin orice cai posibile, de aceea am luat decizia de a face dubla mastectomie preventiva", a declarat vedeta.


2. Lady Gaga

In februarie 2013, cantareata Lady Gaga si-a anulat subit turneul sau mondial "Born This Way Ball". La cateva saptamani, artista a anuntat ca a luat aceasta hotarare deoarece si-a rupt o parte a soldului.

"Mi-am rupt soldul. Nimeni nu stia. Dupa ce am facut toate investigatiile necesare am aflat ca am o gaura uriasa la sold. Chirurgul mi-a spus ca am nevoie urgenta de o operatie si de repaus total, altfel voi risca sa port o proteza intreaga viata", a marturisit Lady Gaga.

3. Hugh Jackman

In luna noiembrie a anului trecut, indragitul actor Hugh Jackman a trecut si el prin clipe de cosmar, dupa ce a fost diagnosticat de medici cu cancer de piele. Acesta avea pe nas un carcinom bazocelular, caruia nu i-a dat prea mare importanta la inceput, insa, incurajat de sotia sa, actorul a mers totusi la doctor pentru a vedea ce se intampla.

Vestea data de medici a fost cumplita pentru el, insa doctorii spun ca are mari sanse de vindecare. Acum, actorul incearca prin orice cai sa isi incurajeze fanii sa faca investigatii pentru orice neregula observa la organismul lor pana nu este prea tarziu.

Citeste si:

3 vedete sexy care nu sunt acceptate de parintii iubitilor

 

Ce destinatii de vacanta au ales vedetele pentru inceputul lui 2014

 

 


Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare