Vedete internationale

#vedete celebre #vedete extern #marilyn monroe #pamela anderson #steven segal #evangheline lilly

Vedete care au devenit celebre din intamplare

Astazi sunt unele dintre cele mai apreciate vedete la nivel international, insa ele nu visau niciodata sa aiba o astfel de notorietate. Iata cateva celebritati renumite care au ajuns sa devina celebre accidental:

1. Pamela Anderson

Pamela Anderson este recunoscuta ca una dintre cele mai sexy femei din lume si a devenit cunoscuta pe plan international datorita rolului din serialul "Baywatch", dar si pictorialelor din revista pentru adulti "Playboy".

Inainte de a ajunge insa un sex-simbol international, Pamela Anderson era o fata obisnuita, care lucra ca instructoare de fitness la o sala din Vancouver, Canada.

Ea a fost remarcata de un productor de bere la un meci de fotbal, care ulterior i-a propus o colaborare pentru o reclama. Aceasta a fost si marea sa sansa de a se face remarcata.

Citeste si: Vedete dezastru la volan! Iata soferitele celebre catalogate drept "spaima" soselelor!

2. Marilyn Monroe

Marilyn Monroe, una dintre marile stele ale Hollywoodului, pe numele sau real Norma Jean Baker, a fost remarcata de un fotograf al unei reviste pe cand lucra la o fabrica de munitie. Pentru ca era foarte fotogenica, barbatul i-a spus tinerei Marilyn ca ar trebui sa se inscrie la o agentie de modelling. Vedeta i-a ascultat sfatul, iar in scurt timp a devenit una dintre cele mai populare femei din lume.

3. Evangeline Lilly

Pana sa devina actrita, Evangeline Lilly, cunoscuta din celebrul serial "Lost", a fost stewardesa la compania Air Canada. Tanara a fost remarcata intamplator de un agent al companiei Ford Modelling Agency, in timp ce se plimba printr-un orasel canadian.

Citeste si: Vedete care au vandut nasterea copiilor lor televiziunilor


4. Steven Seagal

Steven Seagal a fost recrutat in anii '80 de un instructor de aikido, Michael Ovitz, care l-a facut cunoscut in lumea sportului. Ulterior, Seagal a devenit faimos in lumea filmului dupa ce a fost indrumat de acelasi Michael Ovitz sa isi foloseasca acest talent in lumea cinematografiei.

5. Jason Statham

Inainte sa devina celebru si unul dintre cei mai ravniti burlaci din lume, actorul Jason Statham a vandut bijuterii si parfumuri pe strazile Londrei, a fost inotator olimpic, iar apoi erou in cele mai interesante filme de actiune.

El a fost remarcat de un agent de publicitate, care i-a oferit posibilitatea de a juca intr-o reclama. De aici, nu a mai fost decat un pas pana la celebritate.



Sursa foto: inyarwanda.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare