Vedete internationale

#kate middleton #familia regala #familia regala britanica #printul william # kate middleton copii

Unde vor să se mute Kate Middleton si Printul William. Cei doi isi doresc să aibă parte de o viata linistita

Kate Middleton si Printul William isi impart viata intre cele doua resedinte, Kensington Palace, din Londra, dar si Anmer Hall, din Norfolk. Cei doi au o viata plina, tinand cont ca se ocupa de cei trei micuti pe care ii au impreuna si bucura pe toata lumea atunci cand apar la vreun eveniment oficial. 

Cu toate acestea, cei doi isi doresc sa se mute in Bershire pentru a incepe o viata linistita, departe de stresul din viata cotidiana, anunta publicatia Daily Mail. Acolo s-ar afla mult mai aproape de Castelul Windsor, unde Regina Elisabeta locuieste inca de la inceputul pandemiei. 

Tinand cont ca acestia ar putea sa isi asume mai multe responsabilitati in urmatorii ani, este normal sa isi doreasca sa se afle mai aproape de Suverana.

De asemenea, Berkshire este mult mai aproape de Londra, astfel că acestia ar putea sa se deplaseze mult mai usor. Se pare ca Printul William și Kate Middleton cauta deja optiuni in zona respectiva pentru a se muta, ba chiar au pus ochii pe o anumita locuinta. 

Potrivit sursei mentionate mai sus, cei doi ar fi interesati de Fort Belvedere. In cele din urma, Ducesa de Cambridge isi doreste sa se afle mai aproape de familia ei, asa ca nu este de mirare ca a luat in calcul o locuinta aflata in Berkshire. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului