Vedete internationale

# iubita dicaprio # soti dicaprio #nunta vedete #leonardo dicaprio

Un actor ravnit de mii de femei spune adio burlaciei! Cine este aleasa lui Leonardo diCaprio

Milioane de femei au fost idragostite de starul din Titanic si niciuna nu a reusit sa-i fure inima pana la 40 de ani. Vesnicul burlac sexy al Hollywoodului se pare insa ca si-a gasit nasul: un fotomodel de numai 25 de ani!

Potrivit revistei americane OK!, celebrul actor se insoara cu fotomodelul Sport Illustrated, Kelly Rohrbach, cu care are o relatie de doar patru luni. Se pare ca cei doi au semnat un contract prenuptil care pune la adapost averea actorului, asa ca lucrurile par serioase de data aceasta. Kelly a fost ceruta de sotie pe 26 septembrie, in timpul unei cine romantice. Si iubita de doar 4 luni a actorului a spus "da", asa ca, in curand vom vede si cum decurg pregatirile pentru nunta. 

Leonardo diCaprio a avut ulte iubite celebre, cele mai multe fotomodele, iar de curand s-a zvonit ca ar fi avut o idila si cu Rhianna. Cei doi nu au confirmat zvonurile. Iata cum arata cea care are toate sansele sa puna punct carierei de burlac a lui Leo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului