Vedete internationale

#michael schumacher #showbiz #vedete extern # accident michael schumacher #coma Michael Schumacher

Ultimele vesti despre Schumacher: a ajuns piele si os!

Vestile despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher apar tot mai rar. Potrivit ultimelor informatii, fostul pilot german a slabit nu mai putin de 20 de kilograme si arata foarte rau!

Au trecut mai bine de cinci luni de cand fostul pilot german se afla internat intr-un spital din Franta, dupa ce s-a accidentat extrem de grav la cap, in timp ce schia. De atunci sportivul este in continuare in coma.
Potrivit cotidianului Bild, "Schumi" a slabit extrem de mult, ajungand de la 73 de kilograme, la 53 de kilograme! "Pierderea in greutate este un lucru normal in cazul pacientilor aflati in coma, dar 20 de kilograme in cinci luni este foarte mult pentru o persoana cu o conformatie fizica medie", a declarat medicul Curt Diehm, citat de libertatea.ro.

"In cazul lui Schumacher, fiind vorba de un fost mare sportiv care s-a ingrijit mereu sa fie in cea mai buna forma fizica, e clar ca pierderea in greutate este consecinta atrofierii muschilor, care nu au mai fost folositi o perioada foarte indelungata", a mai afirmat Diehm.

Managerul lui Schumacher este insa optimist. "Michael pare a avea momente in care este constient, in care da senzatia ca poate interactiona cu mediul inconjurator", a declarat Sabine Kehm pentru El Mundo Deportivo.

CITESTE SI:

Fiica presedintelui Basescu a facut nunta in secret!

Sursa foto: 1zoom.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare