Vedete internationale

#robin williams #showbiz #vedete extern #deces Robin Williams #mesaje Robin Williams

Ultima fotografie postata de Robin Williams. Mesajele fanilor, printre care si Barack Obama

Vestea decesului lui Robin Williams s-a raspandir rapid, iar fanii din intreaga lume si-au exprimat tristetea mai ales prin intermediul retelelor de socializare. Nenumarate mesaje au fost postate in special in cadrul sectiunii de comentarii a ultimei fotografii postata de actor pe Instagram. In fotografie, Robin Williams apare alaturi de fiica sa, Zelda, pe cand aceasta avea doar 2 ani.

 

Fotografia cu tatal si fiica a fost postata acum doua saptamani, cand Zelda a implinit 25 de ani.  "La multi ani, domnisoara Zelda Rae Williams. Un sfert de veac de viata, dar mereu micuta mea fetita" a fost mesajul actorului.

 

Robin Williams avea trei copii: Zelda 25, Zachary, in varsta de 31 de ani, si Cody - de 22 de ani.

Decesul lui Robin Williams a socat o lume intreaga: rude, personalitatile din industria de divertisment si din lumea sportului, politicieni... Cu totii si-au exprimat regretul la aflarea vestii decesului.

Actorul Kevin Spacey, care a jucat alaturi de Williams in filmul "Shrink" (2009), a deschis seria mesajelor-tribut aduse pe Twitter legendei hollywoodiene, vorbind despre prietenul sau "care a facut lumea sa rada si sa gandeasca". "Imi voi aminti acest lucru si il voi onora. Un mare om, artist, prieten. imi va lipsi nemasurat", a mai scris acesta.

Actrita Sarah Michelle Geller a postat pur si simplu o colectie de fotografii cu ea alaturi de Williams.

Starul tenisului german Boris Becker a scris: "Odihneste-te in pace, Robin Williams! Nu pot sa cred... condoleante familiei si prietenilor!".

"Nu pot sa cred vestea despre Robin Williams. Le-a oferit atat de mult atat de multor oameni. Sunt devastata", a scris realizatoarea TV Ellen DeGeneres.

Starul seriei "Austin Powers" Verne Troyer a spus despre Robin Williams ca a fost "cel mai bun dintre cei buni", in timp ce Cher a scris: "Oh, Robin. A fost un om dragut si dulce. Traia la voltaj inalt, mintea ii era mereu treaza, a fost cine a fost, o stiu prea bine".

Presedintele american Barack Obama l-a descris pe Williams ca fiind "unic". "Robin Williams a fost aviator, doctor, geniu, dadaca, presedinte, profesor, Peter Pan si orice altceva. Dar a fost unic", a spus Obama, adaugand: "A venit in vietile noastre ca un extraterestru si a sfarsit prin a atinge orice element al spiritului uman. Ne-a facut sa radem. Ne-a facut sa plangem. Le-a oferit gratuit si cu generozitate talentul sau nemasurat celor care aveau nevoie mai mult - de la trupele noastre din strainatate la cei marginalizati de pe strazi".

Actorul Steve Martin a scris, la randul sau "Sunt extrem de socat de pierderea lui Robin Williams, un caracter nobil, un mare talent, partener de actorie, suflet autentic", iar Sharon Osbourne si-a exprimat si ea regretul la aflarea vestii despre decesul lui Robin Williams.

"Nu, Robin, erai atat de iubit", a scris actrita Mia Farrow, in timp ce ciclistul Lance Armstrong a spus: "imi voi aminti mereu de tine ca de un prieten grozav. Te iubesc si imi vei lipsi groaznic".

Ben Stiller, actor de comedie din generatia care a urmat celei din care a facut parte Robin Williams, a spus ca "un mesaj pe Twitter nu este suficient pentru a descrie talentul lui Williams".

CITESTE SI:

SOCANT! Un actor celebru a fost gasit mort. Ar fi vorba de sinucidere
Alerta medicala! Cel mai popular calmant are efecte adverse neasteptate!
Infectia cu virusul Ebola incepe ca o simpla raceala

Jared Leto, actor si solist al trupei rock 30 Seconds to Mars, a declarat pe Twitter ca "Robin Williams a fost un om original si curajos", scrie Mediafax.

Jeff Bridges, prezent luni seara la premiera newyorkeza a filmului "The Giver", a vorbit despre fostul lui partener din filmul "Regele pescar": "Sunt plin de emotii contradictorii in aceasta seara. imi e greu sa ma aflu aici, din cauza acestor emotii si sentimente. Am pierdut un prieten drag, Robin Williams. Era un om atat de stralucitor. Sufletul meu este alaturi de familia lui in aceste momente".

Prezent la acelasi eveniment, producatorul filmului "The Giver", renumitul Harvey Weinstein, a declarat: "Daca ar fi fost acum pe scena, el (Robin Williams, n.r.) ar dori ca petrecerea sa continue. Ne va fi dor de el si, indiferent de circumstante, Robin a fost un urias in industria noastra si, cel mai important, un om mare".

Si alte vedete de la Hollywood au deplans pe Twitter moartea talentatului actor american: "Sunt uluit!", a declarat Bill Cosby, "Am inima franta", a scris Danny DeVito, "sa ne amintim de prietenul nostru Robin Williams", a spus David Letterman, iar Lenny Kravitz a adaugat: "Robin Williams, a fost o onoare sa te cunosc".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare