Vedete internationale

#showbiz #vedete intern #vedete extern #vedete adolescenta #familia bundy

Transformari incredibile! Cum arata acum vedetele care ti-au marcat adolescenta

I-ai urmarit in filme sau le-ai fredonat melodiile, dar au trecut multi ani de cand nu ti-ai mai revazut actorii sau cantaretii pe care i-ai indragit in adolescenta. Crezi ca i-ai mai recunoaste? Priveste imaginile urmatoare.

Geta, din "Liceenii"

Sursa foto: libertatea.ro

Daca pe Oana Sarbu sau pe Stefan Banica Jr., actorii principali din celebra serie "Liceenii", i-ai mai vazut la TV, cativa dintre cei care s-au lansat in urma cu 27 de ani apar la scena deschisa doar in spectacole de teatru. Cesonia Postelnicu, cea care a interpretat rolul Getei, iubita lui Ionica, a ramas o fire la fel de vesela si de deschisa, dar probabil ca daca nu ai sti despre cine este vorba, nu ai face legatura intre femeia de acum si tanara din film.

Sursa foto: tnb.ro

In varsta de 46 de ani, Cesonia Postelnicu este una dintre cele mai apreciate actrite ale Teatrului National.

CITESTE SI:

Te culci tarziu noaptea? Iata ce necaz te paste!
Portretul barbatului perfect. Este asa cum ti l-ai imaginat si tu?
Dani Otil, prins cu mata-n sac! O insala sau nu pe MIhaela Radulescu?


Familia Bundy

Sursa foto: parade.condenast.com

Prin anii 2000, serialul "Familia Bundy" facea furori si in Romania, dupa ce cucerise deja publicul de peste Ocean. La 17 ani de la filmari, actorii s-au reunit zilele trecute la Los Angeles.
Iata-i cum arata:

Sursa foto: okmagazine.ro

"Copiii" din serial, actorii Christina Applegate si David Faustino, au sarit de 40 de ani, dar le poti recunoaste usor trasaturile. La fel si Katey Sagal, actrita care a interpretat-o pe Peg Bundy. Desi are 60 de ani, Katey a ramas la fel de plina de viata. Doar coafura si culoarea parului nu mai sunt aceleasi. Probabil ca cel mai greu de recunoscut este actorul Ed O’Neill, alias Al Bundy, acum in varsta de 68 de ani.

"Dadaca"




Pe "Dadaca" sexy din serialul cu acelasi nume cu greu o poti uita. Nu doar tinutele ei provocatoare ti-au ramas vii in minte, ci probabil si vocea inconfundabila.

Sursa foto: perfecte.ro

Fran Drescher are acum 56 de ani, e supravietuitoarea unui viol, dar si a cancerului de col uterin. Actualul sot al actritei, Dr. Shiva Ayyadurai, este inventatorul e-mailului si o considera pe Fran "regina lui", asa cum el insusi o caracterizeaza pe retelele de socializare.

Antonio Banderas

Sursa foto: fanpop.com

S-au dus vremurile cand Antonio Banderas facea sa suspine femeile din lumea intreaga in rol de "Mariachi" pistolar sau atunci cand a intrat in pielea lui Zorro.

Sursa foto: stirile.rol.ro

Banderas are acum 54 de ani si parca nimic nu mai aminteste de barbatul cu trasaturi bine definite. Celebrul actor a fost fotografiat recent la Festivalul de Film din San Sebastian, Spania, afisand un look total neingrijit.

Sursa foto: marcellaproject.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului